Loše vesti iz Istanbula, Krstić ponovo povređen!

Autor: Darko Mitrović
petak 09.09.2016.
14:24
Izvor: Sportske.net

Tek što je pojačao redove Galatasaraja, bivši reprezentativac Srbije Nenad Krstić suočio se sa novim problemima zbog povrede.

fiba.com
fiba.com

Povezane vesti

Kao što vać znate, srpski centar je prošlu sezonu propustio zbog povrede ukrštenih ligamenata kolena, od koje se mesecima oporavljao, a prema poslednjim informacijama iz Turske, ponovo se požalio na bolove u kolenu.

Tamošnji mediji preneli su da će konačna dijangoza tek biti objavljena, ali imajući u vidu prethodno iskustvo, ova vest je svakako zabrinjavajuća.

Nenad Krstić je ovog leta potpisao ugovor sa Galatasarajem, a posle rastanka sa još jednim istanbulskim klubom, Anadolu Efesom.

Činilo se da je posle oporavka od povrede spreman za nove izazove na velikoj košarkaškoj sceni, ali najnovije informacije navode na suprotan zaključak.

Inače, ovo je već druga povreda naših internacionalaca u dresu Galatasaraja ovog leta, s obzirom da i Vladimir Micov ima problema sa meniskusom.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
koma73
Friday, 09.09.2016
15:59

Pa ne može da se igra košarka do 50 godina. Prokletstvo mnogo sportista je što ne prepoznaju kada je dosta, kada je kraj, kada organizmu više ne prija trening i utakmice i počinje mučenje.

avatar
Sad il\' nikad!
Friday, 09.09.2016
18:32

Nema to veze sa godinama vec sa stanjem organizma , sto je proizvod rada i treniranja tokom karijere. Kako na primer mogu braca Gasol , Novicki , Pero , Rejes , Gist.....

avatar
mosala1983
Friday, 09.09.2016
15:07

Kako neki ljudi ne znaju kada je kraj. Uradio je sve sto je mogao u karijeri. Sada ide iz povrede u povredu I opet ne zna da kaze kraj. Neverovatno. Da nije bilo prve povrede Krle bi bio jedan od najboljih NBA centara I imao bi bolju karijeru od Dovca.

avatar
Sad il\' nikad!
Friday, 09.09.2016
18:34

Pare druze , da je njemu do kosarke on bi se vratio u Partizan odigrao sezonu i kasnije mozda za neki klubic u Srbiji. Ili bi postao trener i na taj nacin ostao u kosarci. Cele prosle godine je bio povredjen ali je uzeo 2 i po miliona na ime ugovora (2. najveceg u Evropi)