Lokomotiva razbila "Vitamine", Kevin Džons među najboljima

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 23.09.2016.
19:29
Izvor: Sportske.net

Drugog takmičarskog dana na međunarodnom košarkaškom turniru "Zadar Doguš 2016" Lokomotiva Kubanj je upisala ubedljiv trijumf nad ekipom zagrebačke Cedevite.

aba-liga.com/kkpartizan.rs
aba-liga.com/kkpartizan.rs

Povezane vesti

Košarkaši Lokomotive Kubanj iz Krasnodara upisali su ubedljiv trijumf nad zagrebačkom Cedevitom u prvom meču drugog takmičarskog dana na međunarodnom turniru "Zadar Doguš 2016".

Sastav iz Krasnodara slavio je rezultatom 86:70 (25:21, 31:10, 12:20, 18:19) čime se iskupio za ubedljiv poraz na startu turnira koji je pretrpeo od Fenerbahčea.

Konačan rezultat ne daje pravu sliku onoga što se dešavalo na terenu, pošto je Lokomotiva Kubanj u jednom momentu imala više od 30 poena prednosti (63:31) ali je u završnici meča dozvolila Cedeviti da uhvati priključak.

Serijom 12:0 u završnici treće deonice Cedevita smanjuje zaostatak na ispod deset poena ali je Lokomotiva Kubanj potom dodala gas i razrešila sve nedoumice oko toga ko će biti pobedik.

Najbolji pojedinac u redovima pobedničkog tima bio je Tejlor Ročesti sa 19 poena, a pratio ga je Met Džening sa 16 poena. Na drugoj strani su po 15 poena postigli Miro Bilan i Dejvid Stokton.

Sjajnu partiju u dresu Lokomotive Kubanj prikazao je i bivši krilni centar KK Partizan NIS Kevin Džons koji je postigao 15 poena.

Drugi meč drugog takmičarskog dana na programu je od 20 časova kada domaći Zadar igra protiv podgoričke Budućnosti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke