Levski, zvanično: ''Hvala svim navijačima Partizana!''

Autor: Darko Mitrović
utorak 10.02.2015.
14:00
Izvor: Sportske.net

Posle trenera Levskog Konstantina Papazova, koji je pohvalio atmosferu u ''Pioniru'' i ponašanje navijača Partizana, u sličnom tomnu oglasio se i sam klub iz Sofije.

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Podsetimo, košarkaši Partizana su sinoć u ''Pioniru'' ubedljivo savladali ekipu Levskog sa 94-66, a navijači crno-belih su gostujuću ekipu pozdravili burnim aplauzima pred sam početak susreta.

Naravno, meč je odigran u sjajnoj atmosferi, ''Grobari'' su ponovo ispunili tribine ''Pionira'', pa su i oni i njihovi ljubimci na terenu zaslužili sve pohvale za sinoćnju predstavu.

Naravno, gosti nisu ostali ravnodušni na ovakav sjajan doček od strane beogradske publike, što je na konferenciji za novinare posle meča istakao i trener Levskog Konstantin Papazov.

Nedugo zatim, zvanično se oglasio i njegov klub, koji je na svojoj stranici na Tviteru još jednom izrazio zahvalnost svim pristalicama Partizana koji su sinoć bili na tribinama hale ''Pionir''.

''Hvala svim navijačima Partizana na srdačnoj dobrodošlici. Uprkos porazu, mi smo se maksimalno borili. Hvala svima'', poručuju iz Levskog.

Još kada bi ovako korektan odnos bio i među svim ostalim rivalima na ovim prostorima...






Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke