Lesor ne ide na Evrobasket!

Autor: Boban Filipović
sreda 16.08.2017.
20:39
Izvor: Sportske.net

Novi centar Crvene zvezde nije preživeo pretposlednju "seču" francuskog selektora Vensana Kolea, pa bi uskoro trebalo da stigne na Mali Kalemegdan.

BETA/AP Photo/Michel Euler
BETA/AP Photo/Michel Euler

Povezane vesti

Nakon sinoćnog ubeldjivog poraza u Kaunasu od Litvanije, Kole je odlučio da skrati spisak kandidata za predstojeće Evropsko prvenstvo i da se zahvali na saradnji Matiasu Lesoru i Liviju Žan-Šarlu.

Ovo je dobra vest za Crvenu zvezdu, jer to znači da će novi centar crveno-belih imati više vremena da se uigra sa novim saigračima, sada kada je otpao je samo pitanje vremena kada će se pojaviti u Beogradu.


U taboru Gala ostalo je 14 košarkaša, što znači da će Kole do Evrobasketa morati da precrta još dvojicu. Selektoru je muke zadala sinoćna povreda iskusnog plejmejkera Antoana Dioa, ali po svoj prilici ona nije težeg intenziteta.

Ovo su preostali kandidati, sve su to više manje poznata imena, među njima su i dvojica bivših košarkaša Partizana, koji su u najtrofejniem srpskom klubu stekli afirmaciju.

Nando De Kolo, Boris Diao, Antoan Dio, Evan Furnije, Toma Ertel, Edvin Džeskon, Luj Labejri, Žofri Lovernj, Jakuba Utara, Vensan Porije, Kevin Serafan, Kim Tili, Aleks Tupan, Leo Vesterman.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Salone
Wednesday, 16.08.2017
23:46

Zato stize na pripreme sa Zvezdom da se dobro pripremi za gasenje novog kluba dinamik igokea partizan

avatar
Salvatore
Wednesday, 16.08.2017
23:36

I dalje imaju jako ekipu uprkos povredama