Lejkersi vrbuju dvojicu veterana

Autor: Boban Filipović
subota 01.07.2017.
15:43
Izvor: Sportske.net

Iskusni košarkaši koji su se tokom svojih karijera okitili NBA prstenom nalaze se na radaru 'Jerezdžija' iz El-Eja.

EPA/PAUL BUCK
EPA/PAUL BUCK

Povezane vesti

ESPN piše da su glavne mete slavne franšize iz Kalifornije Radžon Rondo i Andre Igodala.

Ronda su vejvovali Bulsi i on je slobodan agent, dok bi Dre mogao da napusti Vorisore posle druge osvojene titule sa njima.

Rukovodstvo Lejkersa veruje da bi sa njima dvojicom u ekipi končno mogli da naprave iskorak posle par godina očaja.

Rondo je i u svojoj 31 godini jedan od najkreativnijih plejmejkera na svetu, videlo se to jasno i u prošlosezonskom plej-ofu. Čikago Bulsi za bili klasu slabiji tim bez njega i neuporedivo bezidejniji u napadu. Sa njim u timu, Bikovi su uzeli dva brejka Bostonu, a kada se povredio Kelti su vezali četiri pobede i prošli dalje. Ipak, kod Ronda je problem što je "mačka u džaku". Težak je kao 'sinje more' i zbog svojih bubica može da naruši timski duh, ali ne treba zaboraviti da on ima šampionsku žicu, po njegovim notama je Boston osvojio svoju poslednju titulu.

33-godišnji Igodala, MVP velikog finala iz 2015. godine, i dalje važi za jednog od najboljih univerzalaca u NBA ligi. Njegova uloga u osvajanju poslednje titule nije bila tako velika kao pre dve godine, ali nema sumnje da bi kao šampion doneo dosta toga dobrog Lejkersima u ovom periodu "tranzicije".
 


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
bagra
Saturday, 01.07.2017
21:44

Zanimljiva bi to ekipa bila, sada imaju i centra krstenog mozda mogu i play off da napadnu

avatar
West London
Saturday, 01.07.2017
15:54

Oba igrača su kvalitetna,možda bi i dobro došlo iskustva,mladoj momčadi,samo da ne rade gluposti i tradeove,jer mislim da sljedeće ljeto dolazi PG 13,možda i LBJ 23,ali sve u svemu,nadam se da će Lakersi odraditi bolju sezonu od prošle