Lejkersi pregovaraju sa plejmejkerom i bekom

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 03.07.2017.
22:58
Izvor: Sportske.net

Franšiza iz LA radi na angažovanju igrača za zadnju liniju.

EPA/PAUL BUCK
EPA/PAUL BUCK

Povezane vesti

Na draftu je angažovan Lonzo Bol, kao što se čitave sezone i pričalo, ali je Rasel trejdovan u Netse, te je maltene napravljena rokada na bekovskim pozicijama.

U pomenutom trejdu sa Bruklinom je stigao Bruk Lopez, te sada Lejkersi pokušavaju da oforme tim dostojan plej-ofa i može se reći da su na dobro putu.

Nakon neuspelih razgovora sa Iguodalom, okrenuli su se angažovanju pojačanja na bekovskim pozicijama.

Kako prenosi Adrijan Vojnarovski, trenutno pregovaraju sa bivšim plejmejkerom Indijane i Jute Džordžom Hilom, a pregovara se i sa bekom Majami Hita Dionom Vejtersom.

Hil je napustio Jutu, koja mu je već dovela i zamenu u vidu Rikija Rubija, te sada traži što unosniji angažman.

Lejkersi su spremni da mu ponude jednogodišnji ugovor, videćemo kako će se razgovori završiti.


Što se tiče Vejtersa, on je minule sezone pojačao "Vrelinu", odigrao je sjajnu sezonu, da nije doživeo povredu verovatno bi uspeo da pomogne Majamiju da se plasira u plej-of.

Ipak, postaje slobodan igrač ovog leta, Majami bi po svaku cenu da ga zadrži, ali su se sada u čitavu priču umešali Lejkersi.


Četa Luka Voltona bi sa ova dva pojačanja dobila na ozbiljnosti, te bi plasman u plej-of konačno postao realnost. Ne zaboravimo da su u Lejkersima još uvek i talentovani Filipinac Džordan Klarkson, kao i drugi pik sa prošlogodišnjeg drafta Brandon Ingram, u kog u "gradu anđela" polažu velike nade.




Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
lakipfc
Tuesday, 04.07.2017
02:11

Trebace dosta kvaliteta da se udje u play off zapada,imaju 3 sigurne ekipe,ovo ostalo je na mac...gsw,sas i Hr se izdvajaju,al ostalih 5 mesta memfis,clipersi,juta(ako ostane hehvard)portland,oklahoma,lal,minesota,denver i recimo da sam nekog zabiravio da ubacim od oce 4 ekipe,opet je konkurencija prejaka i neke dobre ekipe ce izvisiti....dok se istok raspada,njima ce biti problem da sastave ozbiljnu ekipu za all star

avatar
brekbaCh1
Monday, 03.07.2017
23:25

Ovo bi bio interesantan tim..

avatar
Emperador(2018)
Monday, 03.07.2017
23:04

Bol Veiters Ingram Rendl Lopez. Lepo zvuci. Klupa Klarkson Deng Hil