Lebronov flert sa "tripl-dablom", Kavsi u polufinalu!

Autor: Beta Beta
nedelja 26.04.2015.
23:50
Izvor: Beta

Košarkaši Klivlenda plasirali su se u drugu rundu plej-ofa NBA lige, pošto su večeras savladali Boston sa 101:93 za ubedljivih 4:0 u seriji.

Beta/AP Photo/Charles Krupa
Beta/AP Photo/Charles Krupa

Povezane vesti

Još jedna pobeda Klivlenda i još jedna odlična partija Lebrona Džejmsa za plasman njegove ekipe u polufinale istočne konferencije.

Prvi prolazak Kavsa u polufinale još od kako ih je Džejms napustio 2010. godine.

Ovaj meč je donekle obeležila i povreda Kevina Lava koji je već u prvoj četvrtini morao da napusti teren. Lekari kažu da se radi o povredi ramena, a još uvek nije poznato kada će i hoće li biti spreman da pomogne svojim drugovima u borbi za finalne mečeve konferencije. U naredna 24 sata će biti detaljnijih ispitivanja, videćemo šta će se desiti sa njim.

Pored svega ovoga, Klivlend je igrao bez JR Smita od kraja treće četvrtine zbog isključenja nakon udaranja laktom Kraudera. Sledi mu suspenzija najverovatnije.

Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bio je Lebron Džejms sa 27 poena, a uz to je imao i deset skokova i osam asistencija. Džejmsa je dobro pratio Kajri Irving, koji je, takodje, imao"dabl-dabl" učininak - 24 i 11 skokova.

U redovima Bostona najbolji su bili Ajzea Tomas i Džered Salindžer, koji su ubacili po 21 poen.

Klivlend u četvrtfinalu plej-ofa čeka pobednika iz duela Čikaga i Milvokija. U toj seriji Čikago vodi sa 3:1.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke