Lebron se izvinio za rođendan, "Grizliji" rastrgli Vestbruka!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 30.12.2016.
09:08
Izvor: Sportske.net

Bio je blizu tripl-dabla, ali se slavljenik izvinio zbog užasne partije. Vestbruk isključen, Sansi iznenadili Toronto...

AP Photo/Tony Dejak
AP Photo/Tony Dejak

Povezane vesti

Lebron je na čestitke za 32. rođendan odgovorio priznanjem.

"Bio sam užasan", rekao je lider šampionskih Kavsa, ali su mu saigrači, pre svih Irving i Lov poklonili pobedu.

Kajri je ubacio 32 poena, u nekoliko kritičnih situacija uspeo da održi ekipu, Lov je brojao do 30. Klivlend je izgubio +18 sa početka poslednje četvrtine, u poslednja dva minuta se Boston vratio u meč, ali je pobeda ostala u Ohaju.

Lebron je bio previše kritičan prema seu, utakmicu je završio sa 23 poena, 11 asistencija i 8 skokova, ali se njegov komentar odnosio na 8 izgubljenih lopti.

Kod Seltiksa Tomas je ubacio 31 poen, imali su šansu u finišu, ali realno, Klivlend je prejak, u ovom trenutku.

Inače Lebron u jednoj situaciji nije imao baš puno poštovanja za Markusa Smarta...



Iznenađenje večeri videli smo u Arizoni. Sansi su srušili Toronto koji je šutirao tek 40%, ispromašivao se za tri poena, odigrao baš očajno drugo poluvreme i prvi put od novembra izgubio dva meča u nizu. Bledso je ubacio 22 poena, Devin Buker se raspucao u finišu i prelomio meč. Kod Reptorsa, DeRozan i Lovri po 24, moraće da poprave utisak u nastavku turneje po Pacifiku, sledi duel sa Lejkersima u novogodišnjoj večeri.

Memfis je našao rešenje za Oklahomu, ostavili su ih na 80 poena. Vestbruk je ubacio 21 poen uz loš šut, ostao je bez asistencija, njegova verovatno najgora partija u sezoni. Na kraju je i isključen u drugom poluvremenu zbog dve tehničke, u tom trenutku bilo je +16 za "Grizlije", posle su rasturili Tander. Gasol je ubacio 25 poena, Rendolf 21, pa je Memfis prekinuo mini seriju poraza.

Dalas je slavio protiv Lejkersa u gostima, Harison Barns je ubacio 17 poena, Ves Metjus 20, ovo je tek deseta pobeda za Dalas, ali su dve napravili protiv Lejkersa. U trećoj četvrtini su protivnika spustili na 13 poena, to je odlučilo. Domaćin neuverljiv, posle dobrog starta, izgubili su 14 od poslednjih 16 mečeva.

Juta je spustila Filadelfiju na 83 poena, vratio se Džordž Hil, sa njim na pleju stvari izgledaju uobičajeno za "Džez" koji je poslednju četvrtinu dobio rezultatom 30:9, tada su i prelomili utakmicu. Siksersi su bili bez Embida, dobto su se držali, Dario Šarić je ubacio 14 poena. Ali, u poslednjem periodu delovali su zaista nemoćno, serija Jute od 21:2 je rešila pitanje pobednika. Hil je ubacio 21 poen, Hejvard i Rodni Hud dodali po 20, Juta je šutirala trojke 58%, tu spasa za Sikserse nije bilo.

I na kraju, pobeda Šarlota protiv Majamija uz još jednu sjajnu partiju Batuma. Francuz igra odlično, ponovo je bio blizu tripl-dabla, ubacio je 16 poena, imao 13 skokova i 8 asistencija. U poslednje vreme Hornetsi igraju sjajno u trećoj četvrtini prethodne večeri su u tom delu igre rasturili Orlando 35:13. Sada su protiv Majamija otvorili sa 8:0, taj deo igre dobili su 31:17 i to je bila prevaga. Dragić je igrao na sopstveno insistiranje iako ima problem sa leđima, loše je završilo po Slovenca, samo 5 poena, uz očajan šut. I Vajtsajd loš sa 8 poena i 10 skokova, Hit nije imao šansu za iznenađenje.

Rezultati:

LA Lejkers - 89:101
Juta - Filadelfija 100:83
Feniks - Toronto 99:91
Memfis - Oklahoma 114:80
Klivlend - Boston 124:118
Šarlot - Majami 91:82

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Misosesic
Saturday, 31.12.2016
01:52

Lejkersi izgubili sami od sebe.

avatar
Madridista
Friday, 30.12.2016
13:47

Ovo je sramota od sudija samo pogledajte zasta je Vesbruk dobio 2 tehnicke.... I jos mozda 0 asista djeluje kao njegova greska ali ja sam uspio da pogledam malo utakmicu i sta god je dodao Vesbruk saigraci su fulali, da nema Vesbruka OKC bi sigurni bio zadnji na Westu a ovako su 5, samo ne znam sta je sa Oladipom ja sam mislio da je slabije povredjen a on vec neko vrijeme ne igra pa jel moze neko da mi odgovori ako zna

avatar
Bidza i Tridza
Friday, 30.12.2016
19:00

Trener je za Oladipa rekao da ga jos zeza rucni zglob ali se bolje oseca,sutira pomalo. Nigde ne pise jos koliko ce odsustvovati.

avatar
Bidza i Tridza
Friday, 30.12.2016
19:07

Bice valjda spreman za Minesotu,ne znam kad je taj mec.