LeBron otkrio kako se zaustavlja Stef Kari

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 29.05.2015.
20:45
Izvor: Sportske.net

Prva zvezda NBA lige i najbolji igrač današnjice LeBron Džejms otkrio je formulu za zaustavljanje MVP-a Stefa Karija.

Beta/AP Photo/Ron Schwane
Beta/AP Photo/Ron Schwane

Povezane vesti

Narednog četvrtka počinje finalna serija NBA lige u kojoj će snage odmeriti Klivlend Kavalirsi i Golden Stejt Voriorsi.

Dva tima u svojim redovima imaju fantastične pojedince ali će sva svetla biti usmerena ka LeBronu Džejmsu i Stefu Kariju, dvojici igrača koji su obeležili dosadašnji deo sezone.

Plejmejker Voriorsa Stef Kari stigao je i do titule najkorisnijeg igrača u sezoni 2014/2015 a samoproglašeni "Kralj" objasnio je kako se zaustavlja prva zvezda Golden Stejta.

Upitan da li postoji način da se zaustavi Stef Kari najbolji igrač današnjice odgovorio dao je sledeći odgovor:

"Postoji, na isti način kao što zaustavljaju mene... Nikako!" rekao je LeBron Džejms.

Na taj način Džejms je odao veliko priznanje sjajnom Stefu Kariju ali nije propustio priliku da sebe stavi u prvi plan i pokaže da svi moraju da ga posmatraju kao referentnu vrednost za kvalitet.

Finale NBA lige počinje 4. juna a serija se igra na četiri dobijene utakmice.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Vanja Grubač
Saturday, 30.05.2015
20:13

Košarka je postala gola snaga,steroidi,sila i onda se pojavio Stef Kari.Intelegencija koja pleni za razliku od sirove snage bezonoga što košarku odvaja od mnogih sportova-brzina razmišljanja.Lebron je uz to najpovladjeniji igrač od kada se igra NBA u ovom formatu ,iako bez neke posebne zasluge .Njemu se opraštaju i kola koja odigra(koraci) i pogrešna vodjenja i flopovi,i ono što se drugima ne dozvoljava ,sve u cilju pravljenja od njega najboljeg ikad.Nije sve u tome da bi stao uz rame M.J. Medžiku i Kobeu mora da ima i harizmu,intelekt,autoritet bezpogovorni a on to nikad neće imati.

avatar
Mesi G.O.A.T.
Sunday, 31.05.2015
23:16

Ti ne znaš šsta si napisao.Ajde ok možda je to tvoje mišljnje ali osporavati kvalitete Dzejmsa je suludo.Džejms je sigurno najkompletniji igrač ikada,to što on ima mišiće i igra na snagu nije on kriv.Ti da si tako građen vjerovatno se ne bi nikako oslanjao na mišiće..kako da ne.Lebron je godinam u vrhu,skoro nijednom nije propustio plej of i sigurno je jedan od najboljih i najkorisnijih igrača ikada.Pogledaj njegov statistiku u dosadašnjoj karijeri,pogledaj koliko ima asistencija a on je krilo.Ne znam kako vi ljudi gledate tako površno neke stvari sigurno zbog toga što niste u životu gledali NBA.

avatar
Pinturicchio 10
Thursday, 04.06.2015
13:56

Ja razumem da mnogi ne vole LeBrona i da ga hejtuju, ali to uopste nije razlog da se osporava njegov kvalitet, decko ti je sve lepo objasnio dole u odgovoru, subjektivnost i hejtovanje dovodi do povrsnog gledanja na neke stvari. A apsurdno je i stvarno smesno sto mnogi koji osporavaju navode fizicku snagu, to je zaista nebulozno kad se pogleda kakva je NBA liga.

avatar
dohkromk1109
Friday, 29.05.2015
22:32

Najbolji igrac danasnjice je Djoko Salic!

avatar
fcb
Friday, 29.05.2015
20:53

Mozete sad da mi lupate minuse koliko hocete, ali cinjenica je da je LeBron bolji igrac od Karija, i da Kari mora jos mnogo da radi da ga dostigne, iako je Kari ove godine generalno u boljoj formi, ali vidimo da je i LeBron u zadnje vrijeme u strasnoj formi, i mislim da kada se gledaju kljucni igraci, da Klivlend tu ima prednost, mada prizeljkujem da Golden Stejt osvoji zbog svega sto su uradili ove sezone

avatar
StefaNN
Friday, 29.05.2015
21:30

Naravno da je Lebron bolji....

avatar
3x3
Friday, 29.05.2015
21:52

Poredis krilo i pleja, bravo za tebe.