Lebron odgurnuo trenera, Vizardsi skinuli mrak, čudesna noć za Moa Vilijamsa!

Autor: Boris Jovanović
sreda 14.01.2015.
08:43
Izvor: Sportske.net

Lebron na neki način pokazao Blatu ko je gazda, čak i kada se treba buniti kod sudija. Zbog čega će Kevin Serafim moći konačno da se isprsi pred Parkerom i Diaom? Minesoti je bilo potrebno bukvalno čudo da prekine seriju poraza. "Katenaćo" u El Eju, Atlan

Beta/AP Photo/Matt York
Beta/AP Photo/Matt York

Povezane vesti

Lebron se vratio sa 33 poena, Kavsi su izgubili šesti meč u nizu. Igrao je odlično, ali nije računao na partiju karijere Markifa Morisa. Košarkaš Feniksa je ubacio 25 poena, Sansi su rešili meč u poslednja tri minuta, serijom 11:3.

Gosti su se vratili sa -19, čak poveli u poslednjem periodu, sjajno je igrao Džej Ar Smit koji je ubacio osam trojki, međutim Klivlend je ostao bez daha u samom finišu.

U jednom trenutku Lebron je odgurnuo svog trenera Blata, izgledalo je ružno, ali je "Kralj Džejms" prema Blatovim rečima samo hteo da ga spreči da dobije tehničku kada je protestvovao kod sudija. Ovo Lebronu nije prvi put, u drugoj sezoni u Majamiju učinio je isto Spolstri.



Goran Dragić je ubacio 18 poena, imao 4 asistencije kod domaćih.

U ružnom meču Majami je slavio u Los Anđelesu. Vejd se povredio, Boš imao užasno šutersko veče, a opet, Hit je slavio protiv Lejkersa. Brajant je odveo tim u poraz lošim šutevima, ubacio je svega 3 od 19 lopti, pošto se nakon novog odmora vratio u tim. Promašio je i trojku dve dve sekunde pre kraja za produžetak.


Warriors Jazz Basketball

Lider je nastavio sa ubedljivim pobedama, Voriorsi su slavili u Solt Lejk Sitiju, sedma pobeda u nizu, sve sa dvocifrenom razlikom. Stef Kari je ubacio 27 poena, imao 11 asistencija, naterao je domaće navijače na ovacije. Juta se dobro držala i pored toga što su čitav meč jurili rezultat, ovaj mladi tim napreduje, ali su gosti iz Kalifornije u ovom trenutku najbolji košarkaški tim na svetu, makar njihov skor to pokazuje.

Dalas se izvukao u Sakramentu, bili su na -10 u poslednjem periodu, na kraju stigli do produžetka i pobede. Monta Elis je 6 od 28 poena postigao u produžetku praktično rešio pitanje pobednika, Rondo je pogodio ključnu trojku u finišu regularnog dela i izbrisao prednost Kingsa u čijim redovima je Kazins uz 32 poena imao 16 skokova, asistencija mu je falila za tripl dabl.

Timberwolves Pacers Basketball

Čudo u Indijani, slavila je Minesota, nakon 15 mečeva. Mo Vilijams je ubacio 52 poena, najviše što je jedan igrao dao ove sezone. Preskočio je Mela i Gasola koji su dali po 46. Pejsersi su posle bruke protiv Filadelfije, doživeli još jednu, dopustili su da gosti preokrenu rezultat u poslednjih pet minuta.

Spurs Wizards Basketball

Istoriju su napisali Vizardsi. Posle 17 poraza u nizu su konačno slavili protiv San Antonija. Džon Vol je ponovo istakao MVP kandidaturu sa 25 poena i 8 asistencija, inače ovo je prva pobeda Vašington protiv San Antonija u poslednjoj deceniji. Presrećan je bio Kevin Serafin koga su drugovi iz reprezentacije Parker i Diao stalno zadirkivali. On je u Vašingtonu pet godina, nikada ih nije pobedio u NBA ligi do noćas.

Hawks Pistons Basketball

Na krilima tripl dabla Ala Horforda, 21 poen po 10 skokova i asistencija, Atlanta je dobila deveti meč u nizu. Lider  Istoka je savladao Filadelfiju, a centru Houksa je čestitao i legendarni Dominik Vilkins. Duel sa slabim Siksersima je trener Budenholcer iskoristio da u stolu svog mentora Popovića odmori neke od startera, ovo je bila četvrta utakmica Atlante u pet mečeva.

Rezultati:

Filadelfija - Atlanta 87:105
Vašington - San Antonio 101:93
Indijana - Minesota 101:110
Feniks - Klivlend 107:100
Juta - Golden Stejt 105:116
Lejkersi - Majami 75:78
Sakramento - Dalas 104:108

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Carina
Wednesday, 14.01.2015
09:56

Po naslovu sam ocekivao da ga je gurnuo i da je ovaj pao. Samo ga je pomerio u stranu jer je realno mnogo veci autoritet u NBA nego Blat.