Lebron "objasnio" Kariju, Vestbruk izgubio simultanku!

Autor: Boris Jovanović
petak 27.02.2015.
08:05
Izvor: Sportske.net

"Kralj" Džejms ne haje za MVP priznanje, kući se vratio po titule. Novi tripl-dabl Rasa Vestbruka, ali je probao da sam igra košarku!

Beta/AP Photo/Tony Dejak
Beta/AP Photo/Tony Dejak

Povezane vesti

Lebrona ne zanimaju odavno individualna priznanja, igra za titule.

Zbog toga noćašnjih 42 poena lideru nisu bitka sa Karijem za MVP, kaže da je tim jedino što ga zanima.

Na drugoj strani, Stef Kari nije bio na svomn nivou, dao je 18 poena, ali je loše šutirao, Voriorsi su imali procenat šuta tek iznad 40%, za njih je to loše. Lider se nije snašao protiv agresivnih Kavsa koji su imali problem sa povredom Kajrija Irvinga. U pitanju je rame, on se posle tretmana u svlačionici vratio u poslednjoj četvrtini, ali najverovatnije neće igrati večeras u Indijani.

Irving je završio sa 24 poena, ali uz slab procenat šuta, Lov je dodao 16 poena i 8 skokova. Domaćin je bio na +5 na poluvremenu, na startu treće četvrtine su se odlepili, dve trojke Lebrona, poeni Mozgova i uskoro su imali pristojnu razliku koju su sačuvali do kraja bez problema.

Za Klivlend je debitovao na domaćem parketu Kendrik Perkins, odigrao nešto više od dva minuta, nije se upisao.

Thunder Suns Basketball

U drugoj utakmici večeri Feniks je zaustavio Oklahomu bez obzira na novu veliku partiju Rasela Vestbruka. Odigrao je još jedan fantastičan meč u nizu, 39 poena, 14 skokova, 11 asistencija, kao mašina je u poslednje vreme, ali nije mogao sam. Ipak, treba reći da je potrošio 38 lopti, ubacio samo 12, Tander je šutirao manje od 40% i to ih je uveli u poraz.

Vestbruk je u produžetku imao šansu da izjednači, promašio je nekih šest sekundi pre kraja. Inače, ovo je bio njegov 4. tripl-dabl u sezoni i 12 u karjeri. Promašio je prvih osam šuteva na utakmici, pogodio je samo jednu trojku iz deset pokušaja.

Thunder Suns Basketball

Domaćin je mogao da pobedi u regularnom delu, imali su poslednji napad, ali je Ibaka sjajnom blokadom doneo produžetak Tanderu.

Ipak, na kraju pobeda za Sanse koje je predvodio Markif Moris sa 29 poena, Erik Bledso je dodao 28, uz 13 skokova i 9 asistencija.

Feniks je prišao na jednu i po pobedu Oklahomi koja je na osmom mestu na Zapadu.

Rezultati:

Feniks - Oklahoma 117:113 pr.
Klivlend - Golden Stejt 100:99

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
maestro
Friday, 27.02.2015
14:28

Велика партија Расела Вестбрука са шутом из игре 12 од 38, од тога тројке 1 од 10.Мене само занима како играчу који тројке шутира 25% уопште пада на памет да их шутне 10 на истој утакмици.