Lebron može i bez Lova, Reptorsi kao Titanik, Ibakin trejd pojas za spasavanje!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 15.02.2017.
09:03
Izvor: Sportske.net

Noćas odigrana tri meča, mnogo zanimljivije van terena. Kavsi dva meseca bez Kevina Lova, Toronto ima razloga za optimizam iako na terenu deluju očajno. Solidni Bjelica...

Beta/AP Photo/Eric Christian Smith
Beta/AP Photo/Eric Christian Smith

Povezane vesti

Lebronova poruka posle Mineapolisa je jasna, kontroliše situaciju i pored povrede Kevina Lova.

"Kralj Džejms" je ubacio 25 poena, imao 14 asistencija i 8 skokova u trijumfu šampiona u Minesoti.

Čening Fraj koji je uskočio u tim posle vesti da će Lov odsustvovati najmanje dva meseca zbog operacija kolena je odigrao odličan meč, 21 poen, 10 skokova.

Minesota se držala dobro, Vigins je timu koji ga je draftovao, a onda trejdovao za Lova, ubacio 41 poen, ali u finišu ih je Lebron dotukao trojkom.

Bjelica solidan, 5 poena, 6 skokova, pogodio je jednu trojku, odigrao 15 minuta.

Čikago je uz 19 poena i 12 asistencija Batlera srušio Reptorse koji ne mogu da se prepoznaju u odnosu na prvi deo sezone.

DeRozan i Lovri su dali 18, odnosno 22 poena, ali uz loš šut, a neverovatno zvuči podatak da su Bulsi jedanaesti put u nizu slavili protiv Kanađana.

Toronto totalno van forme, izgubili su 11 od 15 poslednjih mečeva, i sada kasne za Atlantom pola pobede, tek su peti na Istoku. Očekivalo se da budu tim koji će parirati Klivlendu. Poraz je došao par sati nakon što su uzeli Serža Ibaku u zamenu za Terensa Rosa i pik prve runde.

U tesnom meču DeMarkus Kazins je sa 40 poena i 12 skokova bio prevaga protiv Lejkersa. Kingsi su rizikovali odigrali loše poslednju četvrtinu, na kraju i drhtali kada je Lu Vilijams šutirao za pobedu. Ipak, promašio je, nekako su gosti uspei da iščupaju trijumf.

Kad smo kod Vilijams ko zna, možda je to bio njegov poslednji šut za klub, pošto se priča da će biti trejdovan.

Dodajmo na kraju da je Durant bio baš ljut juče posle poraza u Denveru, jednom navijaču koji mu je poručio da se vide u plej ofu je odbrusio:

"Jedva čekam, isprašićemo vas"!
 
Rezultati:

LA Lejkers - Sakramento 96:97
Minesota - Klivlend 108:116
Čikago - Toronto 105:94

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Балша Николић
Wednesday, 15.02.2017
14:06

После повреде Лава мислим да дефинитивно не постоји тим који може макар да се приближи Голден Стејту.

avatar
MultiMagic
Wednesday, 15.02.2017
16:29

Tim je sa Korverom i sada Derikom Vilijamsom dobio neke nove mogucnosti i zapravo su jaci nego prosle godine. Lav se vraca za 6 nedelja te ce biti spreman za playoff a i Smit se vraca u roku od narednih mesec dana tako da ce tim biti kompletan. A i Klivlend ima igrace koji mnogo bolje igraju kada to hoce, ne daju sebe 100% u svakom mecu kao sto to radi GSW pa onda i izgleda kao da su slabiji. Lebron ima bolje brojke od Duranta, Irving od Karija, Lav od Tompsona, Tompson od Paculije te ce imati svakako dobru sansu, narocito ako Lav udje u pravi ritam od cega ce tih nekoliko % vise mogucnosti za pobedu onda prevagnuti za Klivlend. Naravno sve je to ako-onda, moze i neko iz GSW da se povredi, neku suspenziju neko da dobije, neko od ovih igraca iz senke kao sto je Grin ili Korver pocne da igra kao posednut pa prelomi seriju, mozda cak i neko od timova bude iznenadjen u ranijoj fazi playoffa ali to je vec tesko ocekivati. Nikad se ne zna, pre dve godine kada je Klivlend ukupno gledano bio slabiji danas a igrao bez Lava celu seriju bez Irvinga gotovo celu protiv GSW-a izgubili jesu 4-1 ali su bili blizu toga da bude mislim 2-2 i da su tada dobili mec ko zna sta bi i tada bilo.

avatar
Балша Николић
Wednesday, 15.02.2017
17:11

Слажем се са свим, само велико је питање да ли ће и када Лав и Смит ући у форму, а не могу очекивати да ће Корвер и Вилијамс имати неке бруталне партије као што то имају највеће звезде Голден Стејта и Кливленда.

avatar
Jovan Lučić
Wednesday, 15.02.2017
13:20

Durante pojma nemaš... Trebao si preći u Clevlend! Kukavice bedna

avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Wednesday, 15.02.2017
10:05

Ne diraj LAva dok spava.