Lebron dovodi najboljeg prijatelja kako bi se suprotstavio Kariju?

Autor: Vladimir Stojanović
subota 13.02.2016.
09:08
Izvor: Sportske.net

Da li je ova trampa moguća, vremena ima do četvrtka, a u Klivlendu navijaju za ovakav rasplet!

BETA/AP Photo/Gerald Herbert
BETA/AP Photo/Gerald Herbert

Povezane vesti

Karmelo Entoni bi mogao da završi u Ohaju. Njegov sigurno najbolji prijatelj među košarkašima, Lebron Džejms navija za ovaj rasplet, u pitanju bi bio i mega-trejd koji bi uključio i Seltikse.

Kevin Lov bi se preselio među Seltikse, bio je već blizu Bostona pre dve godine, ali je završio u Klivlendu. Centar Timofej Mozgov bi se vratio u Nikse, a Karmelo bi se pridružio Lebronu.

Zbog čega bi Njujork ovo radio? Pogađate verovatno, okretanje strane i stvaranje prostora za Kevina Duranta.

Entoni sam odlučuje, u ugovoru ima klauzulu koja sprečava trejd, ali ako bi želeo da ode, to jasno nije problem. Pominju se i Klipersi gde igra još jedan njegov prijatelj, Kris Pol, ali Klivlend je aktuelnija varijanta.

Ono što treba reći je da je malo šansi da se do četvrtka sve spakuje, nema otvorenih pregovora, odnosno oni nisu daleko odmakli.

Klivlend mnogi vide u novom meču za prsten, ali oni osećaju da nisu dovoljno dobri da pobede timove sa Zapada. Uostalom u četiri meča sa Voriorsima i Sparsima, imaju jednu pobedu, onu protiv San Antonija u prvom meču pošto je smenjen Dejvid Blat.

Sa Entonijem umesto Lova, jasno je da bi Lebron bio mnogo srećniji, Karmelo bi preuzeo ulogu strelca sa Irvingom, dok bi "Kralj Džejms" rado prepustio svoje ofanzivne brojke u ime višeg cilja, titule sa Kavsima.

Seltiksi navijaju takođe za ovaj rasplet, sa Lovom bi njihov mladi tim dobio sjajan impuls, veruju da bi mogli da se uključe u borbu za velike stvari na Istoku.

U svakom slučaju, svi imaju rezon, da li je to dovoljno za blokbaster razmenu, pa, sačekaćemo četvrtak.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Toni Kroos
Sunday, 14.02.2016
14:00

Ja,kao fan Karmela,mislim da bi se Melo preporodio u bilo kom drugom klubu ali ne i u Klivlendu! Dobro bi mu dosao i GS.. U Njujorku je,izgleda,izgubio zelju za dokazivanjem i zelju za trku sa Dzejmsom,Kobijem,Durantom ali mislim da bi ga odlazak u,na primer,LA (Kliperse) ili Toronto vratio na put koji mu je predvidjan nakon drafta 2003. Opet,kao navijac Kniksa,vise bih voleo da ostane a da se dovedu,recimo,O.Dz. Mejo i Lilard jer su Vujacic,Kalderon i Galovej prosek a mogli bi i jos jedno nisko krilo,recimo, Portera iz Vasingtona koji bi za par godina preuzeo poziciju 3 od Mela.. Ne znam zasto vlasnici (kompanija Medison Skver Garden) nemaju ambiciju za,ako ne sampionski trofej,onda bar plejof.. Petorka Lilard,Mejo,Melo,Porzingis i Lopez (+ Serafin,O'Kvin,Porter,Aflalo,Grant i 2 mlada igraca) bi mogla,lagano,do plejofa..

avatar
Realan tip
Saturday, 13.02.2016
16:42

Ovaj James je izgleda menazder/igrac, vise brine o tome ko ce doci, nego kako mu igra ekipa trenutno.Inace, mrzak mi je od odlaska u Majami, tako da nisam objektivan.

avatar
Brat Pogba
Saturday, 13.02.2016
15:17

Durant ne ide nigde

avatar
Novak Djokovic1
Saturday, 13.02.2016
12:29

Lebron mu je tata.

avatar
Red blood
Saturday, 13.02.2016
11:20

Ovaj tim bi bio slabiji nego sa Lovom.nOn je paklen igrac,ali u ovom timu ne dobija previse lopti.nSa Entonijem bi dobili veelikog potrosaca,ali ne bi dobili na kvalitetu.nPrsten ide na zapad

avatar
Marko RM-CZ
Saturday, 13.02.2016
11:17

Naravno da bi bili prvi kandidat za titulu sa Melom.. Samo ne vjerujem da ce Knicksi pristati na takav trejd, pustaju glavnog igraca za solidnog centra (a sad imaju Porzingisa), i neke pikove na draftu od Bostona..

avatar
junior dos santos(ex vince carter)
Saturday, 13.02.2016
14:57

bili bi slabiji 20 posto,dobili bi potrosaca lopti,treca zvezda je uvek visak.

avatar
stevanstevan
Saturday, 13.02.2016
18:20

Ma mislim stvarno

avatar
Vekson
Saturday, 13.02.2016
11:05

Dati dva poprilicno dobra igrača za istrošenog Entonija je apsurd.. Klivlend bi bio samo slabiji ovim trejdom, barem ja tako mislim.

avatar
stevanstevan
Saturday, 13.02.2016
18:20

Ma daj molim te