Lebron - Demonstracija sile!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 18.05.2017.
07:44
Izvor: Sportske.net

Kako li izgleda kad Klivlend igra dobro? Lebron je impresionirao druge, ne i sebe, neizvesnost izostala, Kavsi otvorili seriju lakim trijumfom...

EPA/CJ GUNTHER
EPA/CJ GUNTHER

Povezane vesti

Ništa od iznenađenja u prvom meču istočnog finala. Iako su poslednji meč odigrali pre devet dana, Lebron i Kavsi nisu delovali zarđalo, naprotiv, videlo se da su željni igre, kontrolisali su meč i lako dobili Seltikse.

Lebron sjajan, 38 poena, 9 skokova, 7 asistencija, kada pored sebe ima ovakvog Lova 32 poena, 12 skokova, jasno rival nema šta da traži. Inače, Lebron je posle meča rekao da ne misli da je tim igrao posebno dobro, možda je to poruka za Boston koliko rezervi imaju, nakon dve "metle" u prve dve runde.

Kada vidite -13, to i nije težak poraz za Boston, ali oni nijednog trenutka nisu bili ni blizu. Tristan Tompson je uradio ono što se očekuje pod koševima, 20 poena, 9 skokova, od toga 6 u napadu, pa ni Kajri, ni klupa nisu bili potrebni.

Najstrašnije od svega je što se činilo da Klivlend igra sa pola snage, da imaju mnogo rezervi. Ok, možda je Boston iscrpljen od sedam mečeva sa Vizardsima, ali razlika u klasi je delovala na momente zastrašujuće.

Ajseja Tomas je imao kao i obično problem sa odbranom Kavsa, pogodio je 2 od 10 prvi šuteva, ubacio prvu trojku sa sirenom na kraju prvog dela. Do tada njegov tim je bio na -22 i bez šanse da se vrati.

Seltiksi su napravili jednu seriju u drugom poluvremenu, od 15:4 i spustili malo razliku ali je to bilo sve.

Na kraju 117:104, lagana pobeda za vođstvo na startu serije, videćemo može li Boston da pruži žešći otpor za par dana u Ohaju.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Zoran Pinjatic
Friday, 19.05.2017
09:04

Samo mi je malo zao Irvinga, momak je zver ali nekako ceo tim,pa i on, rade za Lebrona i nikako momak da skoci na tu stepenicu vise...

avatar
Thursday, 18.05.2017
23:07

đoki,kobi pipi su bolji od njega 15 puta

avatar
Diskretni heroj
Thursday, 18.05.2017
12:48

Ne ide se jos u Ohajo..

avatar
Thursday, 18.05.2017
10:34

daleko od toga da je on najbolji, ne kazem da nije dobar, ali vecinu stvari resava na snagu i silu, nije kao Kobi ili Jordan kojsi su sve na lakocu i tehniku resavali a ne kao sivonja tj Lebron

avatar
Bidza i Tridza
Thursday, 18.05.2017
08:52

LeBron za sad razbija u plejofu a Irving je malo zastao,ne sluzi ga sut bas najbolje. Kad se i on probudi Klivlend ce biti jos jaci. I oni i GSW su u prednosti u ovim finalima jer su odmorniji posle dva prolaza od po 4-0.