Lebron bacio naočare! Sad je sigurno Jokić protiv Nurkića, može biti samo jedan!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 26.03.2017.
09:38
Izvor: Sportske.net

NBA zabranila "kralju Džejmsu" modernu varijantu, posle par promašenih šuteva oslobodio se "pomagala". Izgleda da su u trci za poslednju kartu na Zapadu ostali samo Denver i Portland!

AP Photo/Phil Long
AP Photo/Phil Long

Povezane vesti

Mrtva trka se nastavlja. Portland je slavio protiv Minesote, ugasio nadu "Vukova" u doigravanje i ostao uz rame Jokićevom Denveru.

Blejzersi su nastavili sa sjajnim finišom sezone, MekKolum je vodio tim sa 32 poena, Lilard dodao 21, Nurkić opet odličan, 14 poena, 9 skokova, 4 asistencije.

Ovo je i presuda za Minesotu koja je u očajnoj seriji, šest poraza u nizu, toliko i pobeda kasne za Blejzersima, to se više ne može stići.  Doduše, ova dba tima će još dva puta igrati ove sezone, ne menja stvar, još jedna izgubljena sezona za tim kome su proricali veliku budućnost.

Portland je odmarao startere u poslednjoj četvrtini, večeras imaju dobru šansu da protiv Lejkersa nastave odličnu seriju.

San Antonio je savladao Nikse uz 29 poena Leonarda. Ovo je bilo zagravanje Sparsa za tešku seriju utakmica koju slede.Oni nisu odustali od prvog mesta, kasne dva meča za vodećim Voriorsima. Kako reče Đinobili, prioritet je da spremni dočakaju plej-of, i dalje nisu u formi u kojoj bi želeli da budu. Dešavaju im se padovi u igri, uostalom i noćas su izgubili +20, ali ipak nekako sačuvali pobedu.

Ostajemo u Teksasu, Toronto je odneo pobedu iz Dalasa. Reptorsi su slavili sigurnom igrom, poveli su sa 7:0 i nisu se osvrtali. DeRozan i Ibaka su dali po 18 poena, Kanađani su 44. pobedom u sezoni stigli do plej-ofa. Ali, jasno je da žele više u finišu sezone, da probaju da sačuvaju divizijsku titulu. Dalas je daleko od doigravanja, kasne za Denverom četiri meča, ovo će biti prva negativna sezona u veku i prva ispod 50% od kada je 2000. Mark Kjuban postao vlasnik tima.

Vašington je u velikom stilu overio doigravanje pobedom nad Klivlendom. Lebron je i pored povrede oka igrao, ubacio je 24 poena, imao 11 skokova i 8 asistencija, ali je šampion primio čak 127 koševa. Džon Vol je odigrao fantanstičnu partiju 37 poena, 11 asistencija. Lebron je na krajko nosio zaštitne naočare zbog povrede oka u prošlom meču, ali je ubrzo skinuo posle par promašaja. Klivlend sada ima samo dve i po pobede prednosti nad Vizardsima, u ponedeljak će u Teksas na duel sa San Antoniom.

Recimo i to da je Lebron planirao da nosi drugačije, ljubičaste naočare, ali da mu je liga zabranila.



U prvom meču dana, u borbi za četvrto mesto na Zapadu, Klipersi su srušili Jutu.

Rezultati:

Portland - Minesota 112:100
San Antonio - Njujork 106:98
Klivlend - Vašington 115:127
Dalas - Toronto 86:94
LA Klipers - Juta 108:95

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
xQLrx
Sunday, 26.03.2017
12:36

niste trebali naljutit damiana, nece biti dobro... tek sad je postao ljut... nadam se razvaljivanju denvera al da jokic ima tripl dabl...