Lazićeva poruka ''Delijama'': ''Strpite se, verujte u nas!''

Autor: Beta Beta
nedelja 08.11.2015.
15:31
Izvor: Beta

Kapiten košarkaša Crvene zvezde Branko Lazić rekao je da tim veruje u pobedu u sutrašnjoj utakmici protiv MZT u Skoplju, koja bi ih vratila na prvo mesto tabele Jadranske lige.

BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETA/BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Zvezda je pobedila Partizan u "večitom" derbiju u utorak, zatim je u petak poražena od Fenerbahčea u Evroligi, a sutra protiv MZT-a završava deveto kolo Jadranske lige.

"Biće nam sve teže, jer je potrošnja tima, uz probleme koje imamo, sve veća. Bez obzira što smo odigrali težak meč protiv Fenerbahčea, ambicije su nam iste, a to je pobeda. Ona bi nas nakon jučerašnjeg poraza Budućnosti vratila na prvo mesto na tabeli, što je krajnji cilj", rekao je Lazić za klupski sajt.

Kapiten crveno-belih je rekao da je sutrašnji rival kvalitetan protivnik i još jednom je pozvao navijače da imaju strpljenja za ekipu.

"MZT je dobro sastavljena i ukomponovana ekipa. Sigurno će biti motivisani da nas pobede...Moram da se zahvalim još jednom navijačima na podršci i aplauzu na kraju utakmice sa Fenerbahčeom, i još jednom im poručujem da imaju strpljenja, da veruju u nas, i da će vremenom, kada se kompletiramo...sve doći na svoje mesto", rekao je Lazić.

Zvezda je u subotu uveče doputovala u Skoplje, a večeras će trenirati u hali "Jane Sandanski". Ekipa se u utorak vraća u Beograd, a u sredu putuje u Minhen na meč sa Bajernom u Evroligi.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
predrag3
Sunday, 08.11.2015
22:40

Da se kompletirate, nedostaje samo Mitrovic a s obzirom koja je Dangubicu minutaza on vam ne nedostaje...