Lazić: "Želja za pobedom i pune tribine jači od bolova"

Autor: Beta Beta
petak 27.11.2015.
23:59
Izvor: Beta

Kapiten košarkaša Crvene zvezde u večerašnjem trijumfu nad Realom, rekao je da je njegova ekipa zaboravila na povrede i došla do značajne pobede u Evroligi.

Beta/AP Photo/Darko Vojinovic
Beta/AP Photo/Darko Vojinovic

Povezane vesti

"Dizali smo se odbranom i vraćali prednost. Uspeli smo da savladamo Real pred svojim navijačima i ostanemo u borbi za Top16 fazu", rekao je Branko Lazić na konferenciji za novinare posle utakmice u Beogradu.

Zvezda je u hali Pionir pobedila aktuelnog šampiona Evrope, ekipu Real Madridu sa 94:88, u šestom kolu Grupe A Evrolige i izbila na četvrto mesto na tabeli, ispred Strazbura i španskog kluba.

Lazić je dodao da je pobeda značajna i zbog velikog broja povreda u njegovom timu.

"Nisam samo ja imao problema sa povredama, već mnogo igrača, ali smo ostavili povrede sa strane, pružili maksimum i pobedili. Bilo je teško, ali je želja za pobedom nadvladala taj bol", ističe Zvezdin bek.

On je čestitao svojoj ekipi na "jako velikoj i značajnoj pobedi".

"Hvala i navijačima što su nas podržali i pozivam ih da dođu i u ponedeljak protiv Cibone i podrže nas u ovolikom broju"
, naveo je Branko Lazić.

Zvezda će u ponedeljak dočekati Cibonu u Jadranskoj ligi, a potom će u petak, takođe u Beogradu, igrati protiv Himkija u Evroligi.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke