Lazić: "Silno želimo da nastavimo niz"

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 26.12.2014.
23:22
Izvor: Sportske.net, kkcrvenazvezda.rs

Košarkaš Crvene zvezde Telekom Branko Lazić priznao je da crveno-beli imaju veliku želju da vežu 15. uzastopnu pobedu u regionalnom šampionatu ali je istakao da to neće biti nimalo lako ako se ima u vidu da je naredni rival zagrebačka Cibona.

kkcrvenazvezda.rs
kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Vicešampion Srbije i jedini predstavnik naše zemlje u TOP 16 fazi Evrolige u subotu igra svoj poslednji meč u 2014. godini.

Duel 15. kola regionalne ABA lige biće prilika da Crvena zvezda Telekom trijumfalno završi uspešnu godinu i da izjednači rekord Partizana po broju vezanih pobeda u regionalnom takmičenju.

"Naš cilj u ovom meču se dobro zna, a to je pobeda. Nalazimo se u zaista paklenom ritmu utakmica, ali silno želimo da nastavimo pobednički niz. Potrudićemo se da nametnemo naš prepoznatljiv ritam igre, sa akcentom na jakoj odbrani" rekao je Branko Lazić uoči sutrašnje utakmice.

Crveno-beli su od početka sezone vezali 14 poebda i teško je zamisliti da će iko uspeti da im do kraja ligaškog dela takmičenja ugrozi lidersku poziciju.

Bez obzira na poziciju u kojoj se nalaze Lazić tvrdi da košarkaši Crvene zvezde Telekom neće potceniti branioca titule u ABA ligi.

"Posle promenljivih igara na startu regionalnog takmičenja Cibona je uspela da konsoliduje svoje redove i evidentno je da su u usponu forme. Cibona ima veoma iskusan sastav. Kus i Rozić su godinama u klubu, a sa dolaskom Markote i Ilijevskog dobili su dodatni kvalitet i sigurnost i igri" istakao je Lazić.

Predstojeće gostovanje Cibone u Beogradu biće prvo Crvenoj zvezdi Telekom od onog susreta u polufinalu prošlosezonskog fajnal-fora kada su "Cibosi" šokirali crveno-bele.

Subotnja utakmica zakazana je za 17 časova a igra se u hali "Pionir".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke