'Kvartet' odbio da putuje autobusom do Atine

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 26.04.2017.
14:14
Izvor: Sportske.net

Četvorica košarkaša Panatinaikosa odbila su da se iz Istanbula vrate u Atinu autobusom. Čeka se reakcija vlasnika kluba.

Epa/Nicolas Armer
Epa/Nicolas Armer

Povezane vesti

Mediji u Atini sa velikom pažnjom prate šta se dešava u Istanbulu, nakon odluke vlasnika Panatinaikosa da se kompletan tim Panatinaikosa sa gostovanja Fenerbahčeu vrati autobusom.

Dimitris Janakopulos otkazao je rezervacije za avionske karte i naredio ekipi da se autobusom vrati iz Istanbula, nezadovoljan eliminacijom u četvrtfinalu Evrolige.

Ranije danas pojavila se informacija da pojedini igrači ne žele autobusom za Atinu, a potvrđeno je da se radi o četvorici košarkaša.

Članovi stručnog štaba i većina košarkaša krenuli su za Atinu autobusom, a u sopstvenoj režiji će ka grčkoj prestonici putovati Majk Džejms, Kris Singlton, Keni Gebrijel i Antonis Focis.

Sada ostaje da se vidi da li će Dimitris Janakopulos izmisliti neki novi vid sankcija i pomenuti kvartet kazniti zbog odbijanja da se povinuje njegovoj odluci.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Crveno boja ljubavi
Wednesday, 26.04.2017
18:11

Pa normalno da nece,em je logicno bilo da ce ispasti,a sto bi trpeli njega,imaju oni ugovore u kojima se SIGURNO ne nalazi da ga za sve moraju slusati,tako da ce gazda sve to platiti kako god.

avatar
Wednesday, 26.04.2017
14:15

Preduhitrili ste me:-D Gist partibrejker:-D