Kuzmić postaje "kralj"?

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 30.06.2017.
19:59
Izvor: Sportske.net

Ognjen Kuzmić je naredni košarkaš koji bi mogao da napusti Crvenu zvezdu.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Luka Mitrović i Čarls Dženkins su košarkaši koji su do sada napustili crveno-bele, a očekuje se da to uskoro učini i još nekolicina košarkaša.

Jedan od njih jeste Stefan Jović koji se povezuje sa Bajernom iz Minhena, priče kruže već nekoliko dana po košarkaškim klubovima, a i Ognjen Kuzmić je na izlaznim vratima.

Nekadašnji košarkaš Panatinaikosa je ove sezone u dresu ekipe Dejana Radonjića bio jedan od najboljih pojedinaca u Evroligi, a prema pisanju Sportanda, on ima dogovor sa Real Madridom.

Real Madrid uveliko pravi ekipu za narednu sezonu, produžili su ugovor Džefriju Tejloru na dodatne dve godine. Kuzmić bi predstavljao veliko pojačanje pod obručem za narednu sezonu, posebno ako imamo u vidu da je u jednom delu sezone bio i najbolji igrač Evrolige.

Kuzmić ima 27 godina, visok je 2,15, a do sada je pored Crvene zvezde i Panatinaikosa igrao za Golden Stejt, Unikahu, Čelik iz Zenice, Lapuan, Korihait i Borc iz Banja Luke.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Old_school
Friday, 30.06.2017
22:17

Jedina sreca u svemu ovome jeste sto svi imaju ugovore, pa cemo bar neku paru dobiti. A ljudi dobijaju extra ugovore sto u Zvezdi svakako ne mogu. Jedino bih Jovica pokusao zadrzati i Radonju pod onabezno. Ovo ostalo se moze nadomestiti ali ce ekipa def biti slabija. No, treba verovati.

avatar
mosala1983
Saturday, 01.07.2017
07:27

Екстра ће паре у приватне џепове да дођу.мало ће клуб видети. Таква су правила на балкану. Зар није и Птз убог истог пропао. Колико је играча клуб продао а колико зарадио мало. Ето Богдан супер таленат колико је легло на рачун клуба? Реално је требало барем милионче. Тако да не палите се а Кузми срећно у краљу.

avatar
indija durot
Friday, 30.06.2017
21:44

350000 e moze nek ide..vreme je za restart i za mladu gardu na celu sa simanicem

avatar
Neko ko nije daleko
Friday, 30.06.2017
21:39

Daleko od istine. Ni blizu nije tacna informacija. Covjek uziva u odmoru i daleko od svih zbivanja

avatar
Z
Friday, 30.06.2017
21:09

Da se ne lazemo, svi znamo da Kuzmic nije neki umetnik ali je bas ovakav tip igraca potreban Realu. Oni nisu ekipa koja mnogo forsira spustanje lopte u reket, a sa druge strane on kupi dosta skokova i dobar je defanzivac.

avatar
Pretorijanska Garda
Friday, 30.06.2017
22:35

Verujem da ostaje kod nas ove nadolazece sezone, i da ce sledece iskoristiti tu klauzulu...Ne razlikuje se to od draftovanih igraca, (i Sparsi polazu pravo na Dangubica recimo) mi tu naravno ne mozemo da specimo odlazak u oba slucaja, ali po zakonu, ako je igrac pod ugovorom, nama sledi odredjena suma, videcemo, nadam se, sledece sezone, rano je za odlazak sada, bilo gde.....

avatar
Z
Friday, 30.06.2017
23:13

NBA ekipe placaju odredjenji iznos kao obestecenje (manje od 1M) ali veliki broj evropskih igraca, nevezano za to, ima klauzulu po kojoj idu za dz ako stigne poziv iz NBA...obzirom da se taj eventualni poziv tretira kao naucna fantastika, jer nije realno da recimo Kuzmic igra u NBA. Ali zato ako ga zeli bilo koja druga ekipa, mora da se isprsi, obzirom da je ugovorom vezan za nas

avatar
Professor
Friday, 30.06.2017
20:52

Ovo je zaista realno. Real ce otpustiti Hantera ako vec i nije (dobro bi nam dosao :D) a Ajon ce dobiti Spanski pasos tako dace igrati kao domaci igrac sto otvara mesto za 2 stranca i bar jednog centra. Trenutno mislim da nema boljeg a dostupnijeg centra od Kuzmica.Pominje se obestecenje od 300 hiljada e sto je opet bolje od 0 koju bi dobili kad bi aktivirao klauzulu u ugovoru i otisao u NBA.

avatar
Pretorijanska Garda
Friday, 30.06.2017
21:51

U slucaju da ode u neki NBA klub, nama sleduje propisana kompenzacija....

avatar
Professor
Saturday, 01.07.2017
00:43

Ima klauzulu da u slucaju NBA ponude ide za 0 , ne nzam koja dileja je to uvazila onda kada se sklapao ugovor obzirom da ga niko nije hteo.

avatar
Z
Friday, 30.06.2017
22:07

Nema kompenzacije. Veliki broj kosarkasa u Evropi ima klauzulu po kojoj su slobodni ako stigne ponuda iz NBA.