Kuzeloglu: "Srećan sam što ću braniti boje velikog Partizana"

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 03.09.2014.
15:59
Izvor: Sportske.net, kkpartizan.rs

Novopečeni član KK Partizan NIS Janis Kuzeloglu izrazio je zadovoljstvo što će karijeru nastaviti u slavnom klubu iz Beograda i što će imati priliku da radi sa jednim od najvećih trenera Evrope.

Beta/KK Partizan/MiroslavTodorović/Av
Beta/KK Partizan/MiroslavTodorović/Av

Povezane vesti

Košarkaški klub Partizan angažovao je u sredu drugo pojačanje za sezonu 2014/2015. Za crno-bele danas je potpisao mladi reprezentativac Grčke Janis Kuzeloglu, 18-godišnjak rođen u Solunu.

U dosadašnjem toku karijere nastipao je za prestižnu grčku akademiju Madulidis a Partizan je odabrao zbog činjenice da se radi o slavnom klubu koji na klupi ima jednog od najboljih trenera u Evropi.

"Veoma sam srećan što sam postao igrač Partizana. To je veliki klub sa dugom tradicijom i odličnim trenerom. Duško Vujošević je jedan od najboljih trenera Evrope i svakako jedan od razloga zašto sam odlučio da svoju karijeru nastavim u Srbiji, braneći boje velikog Partizana. Trudiću se da igram najbolje što mogu, vredno ću raditi na svakom treningu i dati sve od sebe za tim" rekao je Kuzeloglu nakon potpisivanja ugovora.

Novi krilni igrač kluba iz Humske potpisao je četvorogodišnji ugovor sa crno-belima a u narednoj sezoni nosiće dres sa brojem 7.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke