Kup Kralja - Paunić 'eksplodirao', Real u polufinalu

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 19.02.2016.
20:45
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalac Ivan Paunić upisao je još jednu sjajnu partiju u dresu Fuenlabrade ali njegovih 27 poena nisu bili dovoljni da se zaustavi Real Madrid.

acb.com
acb.com

Povezane vesti

Košarkaši Real Madrida nisu dozvolili novo iznenađenje u Kupu Kralja pošto su u trećem četvrtfinalnom susretu na turniru savladali Fuenlabradu rezultatom 101:84 (25:21, 29:13, 23:25, 24:23).

"Kraljevski klub" je pitanje pobednika rešio do odlaska na odmor, premda je Fuenlabrada na sedam minuta pre kraja utakmice smanjila prednost Real Madrida ali je nada kratko trajala.

Srpski internacionalac Ivan Paunić prikazao je fenomenalnu partiju i bio najefikasniji pojedinac na meču, ali njegovih 27 poena i 7 skokova nisu bili dovoljni da se zaustavi branilac trofeja.

Real Madrid će u polufinalu igrati protiv boljeg iz poslednjeg četvrtfinalnog para koji čine Obradoro i Laboral Kuća.

Podsećamo da su u četvrtak ispali Barselona i Valensija pa prvi polufinalni par čine Bilbao i Gran Kanarija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
magister
Saturday, 20.02.2016
18:07

Još jedan od igrača koji je nekako čudno iskliznuo iz Partizana, kao mlad igrač. Kao i mnogo mladih fudbalera, tako je bez obeštećenja (koliko znam) otišlo i mnogo mladih košarkaša koje smo stvorili. Da li je to ipak neko privatno naplatio, ostaće tajna. Ja ipak ne verujem da su ljudi koji su u fudbalu, kao i ovi u košarci, vodili klub bili toliko glupi. Ne bi došli na te pozicije da jesu. Samo su više radili za sebe nego za Partizan (finansijski).