Kulagin ne igra, Teo rovit

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 18.05.2017.
18:14
Izvor: Sportske.net

Predsednik aktuelnog šampiona Evrope govorio o kadrovskim problemima u timu pred početak fajnal-fora u Istanbulu.

Epa/Sergei Ilnitsky
Epa/Sergei Ilnitsky

Povezane vesti

Nastup kapitena košarkaške reprezentacije Srbije na fajnal-foru Evrolige u Istanbulu doveden je pod znak pitanja pošto je javnosti predočeno da ima problema sa povredom.

Miloš Teodosić je prethodnih nedelja radio na rehabilitaciji i došao u poziciju da može da izađe na teren, ali se na osnovu izjave predsednika CSKA Andreja Vatutina može zaključiti da se od Tea ne očekuje mnogo.

"Već sada znamo da Dmitri Kulagin neće igrati u polufinalu. Zabrinut sam jer se Miloš Teodosić nije oporavio do kraja. Teško je očekivati nešto veliko od njega kada se zna da nekoliko nedelja nije trenirao" kazao je Vatutin.

Dmitri Kulagin je povredio skočni zglob u prvom meču četvrtfinalne serije plej-ofa VTB lige sa Astanom, dok Miloš Teodosić nije nastupao od početka eliminacione faze regionalnog takmičenja.

Uprkos tome što Miloš Teodosić nije sto posto spreman za iskušenja koja slede, predsednik CSKA smatra da njegov tim ima šanse u meču sa Olimpijakosom.

"Ne igra Teodosić protiv Olimpijakosa nego CSKA" zaključio je Vatutin.

Fajnal-for u Istanbulu na programu je tokom predstojećeg vikenda, a aktuelni šampion Evrope u polufinalu igra protiv Olimpijakosa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke