KSS ima poruku za navijače pred KRK

Autor: Beta Beta
utorak 14.02.2017.
16:58
Izvor: Beta

Košarkaški savez Srbije (KSS) i učesnici završnog turnira Kupa Radivoja Koraća pozvali su danas navijače svih klubova da "u sportskom duhu" podrže timove u borbi za trofej.

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

"Nacionalni kup nosi ime legendarnog Radivoja Koraća, predstavlja istinski praznik srpske košarke i treba da dozvolimo igračima da budu njegovi glavni akteri", navodi se u saopštenju KSS koje su potpisali svi klubovi učesnici finalnog turnira Kupa Radivoja Koraća i predsednik KSS Predrag Danilović.

Finalni turnir Kupa Radivoja Koraća održaće se od 16. do 19. februara u niškoj dvorani Čair.

"Nadamo se da će svi mečevi našeg najmasovnijeg takmičenja proteći u fer i korektnoj atmosferi i da će u nedelju, 19. februara 'Žućkovu levicu' podići najbolja ekipa", dodaje se u saopštenju.

Takmičenje na završnom turniru Kupa Radivoja Koraća počeće u četvrtak od 17.00 utakmicom izmedju FMP-a iz Železnika i Spartaka iz Subotice.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Lazar Grobar
Tuesday, 14.02.2017
18:14

Ako večiti budu igrali finale trebalo bi zakazati utakmicu oko 15:00,trebalo bi očekivati 2-3 prekida zbog bacanja svega i svačega na teren,posle prekid ako se skandira Čovketu,pa kasnije prekid zbog neke tehničke greške itd... I na kraju će trofej pripasti Zvezdi,bez obzira ko osvoji,tu je Simon :DnŠalim se malo,da ne pomislite da provociram :D

avatar
Dr_znate_koji
Wednesday, 15.02.2017
09:02

Zbog Zvezde prekid nece biti sigurno. Ako nismo prekidali onomad u derbiju gde smo gadjani flasama i sakaceni sramnim sudjenjem necemo ni sad. To nisu Zvezdini maniri, zna se ko bezi sa terena.

avatar
Lazar Grobar
Wednesday, 15.02.2017
13:18

Igrači FMP-a su bežali sa terena,a sledeće sezone će 50% njih igrati za Zvezdu ;)

avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Tuesday, 14.02.2017
18:12

PSD, ne daj se PS!