Krstić zadovoljan svojim prvim nastupom nakon povrede

Autor: Boban Filipović
petak 22.08.2014.
20:41
Izvor: Sportske.net, Košarka24.com

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije se pojavio na terenu u poslednjim trenucima finala 'Trofeja Beograda' protiv Turske, ali je prve 'prave' minute u igri zabeležio sinoć u pripremenom dueu protiv Novog Zelanda u Vršcu. Zadovoljan je svojom igrom d

sportske.net
sportske.net

Povezane vesti

Nenad Krstić je istakao da mu se sviđa kako izgleda reprezentacija u pripremnom preiodu pred Svetski Kup, ali poziva na oprez.

„Igramo dosta lepo, sa dobrom odbranom. Mislim da ne treba da letimo. Jedno su pripremne utakmce, a drugo su utakmice za bodove. Treba ovo iskoristiti da se još bolje pripremimo.“ kaže iskusni centar.

Srbija se sinoć mučila sa Novim Zelandom, ali je pobeda ipak ostvarena.

„Možda prva ekipa u ovom pripremnom periodu koja je ušla u tuču sa nama. Mi u nekim trenucima se nismo snašli, ali smo opet dobili utakmicu. Došli su ovde da se nadigravamo, bili smo u njihovom ritmu. Najbitnije je da smo pobedili.“ dodaje kapiten 'Orlova', koji je zadovoljan svojim nastupom nakon dvomesečne pauze zbog povrede.

„Igrao sam preko 10 minuta. Zadovoljan sam jer je pre svega ekipa mojim prisustvom dobila utakmicu. Ipak dva meseca je prošlo od moje poslednje utakmice. I dalje se vidi da sam van forme. To je i normalno jer treniram tek pet dana, za nekih 10 dana ću ući u formu.“ zaključio je Krstić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke