Krle fit tek za desetak dana

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 31.07.2014.
18:14
Izvor: Sportske.net

Kapiten košarkaške reprezentacije Srbije Nenad Krstić i dalje oseća bolove u kolenu zbog čega je sve izvesnije da neće nastupiti na prvom od nekoliko predstojećih turnira koje "Orlovi" igraju u sklopu priprema za novu sezonu.

sportske.net
sportske.net

Povezane vesti

Do početka Mundobasketa u Španiji ostalo je ravno mesec dana tokom koji će reprezentativci Srbije tempirati formu za ono što ih očekuje na Pirinejskom poluostrvu.

Problemi sa povredama igrača i dalje muče selektora Aleksandra Đorđevića koji je već morao da se odrekne usluga Vladimira Lučića i Nemanje Dangubića a još neko vreme strateg "Orlova" ne može da računa ni na kapitena Nenada Krstića.

Najiskusniji u selekciji Srbije i dalje oseća bolove u kolenu koje je oprisao pre sedam godina a problem mu pravi oslabljeni kvadriceps koji zahteva terapiju.

Centar Efesa svakodnevno po dva puta ide na terapije "arp vejv" uređajem koji je jako redak a koji bi trebalo da donese boljitak našem kapitenu.

Ukoliko oporavak bude tekao po planu Krstić će početi da trenira punim intenzitetom tek za desetak dana što znači da Đorđević na njega neće moći da računa za predstojeći turnir u Trstu (od 3. do 5. avgusta).

Ostaje nada da će kapiten selekcije Srbije biti spreman da se uključi u trenažni proces punim intenzitetom nakon turnira u Trstu i da će potom biti na raspolaganju selektoru Đorđeviću kada se uđe u završnu fazu priprema i počne sa pripremanjem finesa za Mundobasket.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke