KRK - "Večiti" ne mogu zajedno pre finala, Muta testira branioca trofeja!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 31.01.2017.
13:30
Izvor: Sportske.net

Žrebom u beogradskom hotelu "M" određeni su parovi četvrtfinala Kupa Radivoja Koraća. "Večiti" ne mogu da se sastanu pre finala, Muta i Dinamik na branioca trofeja.

BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/DS
BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/DS

Povezane vesti

Svečanom ceremonijom žreba koja je danas održana u beogradskom hotelu "M" određeni su parovi četvrtfinala završnog turnira Kupa Radivoja Koraća koji je na programu od 16. do 19. februara.

Na žrebu su se našli srpski predstavnici iz regionalne ABA lige (Crvena zvezda mt:s, Partizan NIS, Mega Leks i FMP Železnik), tri kluba iz Košarkaške lige Srbije (Tamiš, Dunav i Spartak) i osvajač drugostepenog Kup takmičenja u organizaciji KSS (Dinamik).

Propozicijama takmičenja predviđeno je da se u četvrtfinalu ne mogu sastati klubovi iz ABA lige, zbog čega su svi sa nestrpljenjem iščekivali da vide hoće li se "večiti" ukrstiti pre finala.

Voljom žreba odlučeno je da se "večiti" ne ukrste u polufinalu, ukoliko uspešno obave posao na startu završnog turnira, što znači da postoji šansa da derbi gledamo u borbi za trofej!

Evo i četvrtfinalnih parova Kupa Radivoja Koraća:


Kup Radivoja Koraca 2017

Četvrtfinalni mečevi zakazani su za četvrtak i petak (16. i 17. februar), a polufinala i finale na programu su u subotu i nedelju (18. i 19. februar).

Trofej na završnom turniru u Nišu brani ekipa Mega Leksa koja je u prošlosezonskom finalu savladala Partizan i prvi put u istoriji osvojila Kup Radivoja Koraća.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

21 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 31.01.2017
16:33

Večiti ne mogu nikako dok god je zvezda zamrznuta.

avatar
FaStee
Tuesday, 31.01.2017
17:24

Ti imas ozbiljan problem.Ti si na tom nivou mrznje da vise mrzis zvezdu nego sto volis partizan.Navijaj i postuj svoj klub.Verovatno navijas protiv zvezde u evropi...

avatar
Vanja Grubač
Wednesday, 01.02.2017
19:49

Čovek je samo surovo realan.Kako inače može da se objasni ovo što je uradjeno ovde i nigde više u svetu?Čović vam je na konferenciji za štampu ,čiji snimak ima na you tube ,objasnio ali ste vi govorili pet godina da to nije istina.Sad vam je rekao da je kao sve vraćeno kako je bilo što ako je istina onda je moguće samo uz kršenje svih propisa i pravila ali vam smeta ako se to kaže.Navodno neko mrzi zvezdu a dvadeset godina navijate za svaki klub koji je igrao protiv Partizana i prolazite nešto što smo mi davno prošli.Shvati da niko ne mrzi zvezdu .Ne volimo svi FMP i Radnički Novi Sad ali niko ne mrzi zvezdu.

avatar
Гроф Доктор фудбала
Wednesday, 01.02.2017
09:19

Много озбиљан проблем као и сви они што се са њим слажу. Живот је за неке срећа и радост а за неке туга и патња.

avatar
Mustafa sa pašnjaka
Tuesday, 31.01.2017
21:03

32 divizija. Objasni.

avatar
FaStee
Tuesday, 31.01.2017
19:10

@Džon Rambo Navijas protiv srpskog kluba i drazi ti je neki galatasaraj ili fenerbahce koji mrze sve sto je srpsko?Idi gledaj kosarkasku ligu sampiona i raduj se pobedama protiv smesnih ekipa

avatar
Džon Rambo
Tuesday, 31.01.2017
18:23

U pravu je čovek, i nema nikakav problem samo govori istinu, i ja navijam protiv fmp-a u evropi, tako da aj ćao

avatar
Pretorijanska Garda
Tuesday, 31.01.2017
18:04

On i jos nekoliko njih zive da bi ovde trolovali, lagali sto se i dokazalo, zagadjivali i zagusivali vesti svojim nebulozama. Tese se mukice sa neistinama, a realnosti kada se probude Crvena Zvezda dominira Evropom. Zvezdin grb i Zvezdine boje gaze sve pred sobom, ubiraju nagrade i pohvale, i prave uspehe. Gomilaju trijumfe i veoma uskoro ce staviti i drugu zvezdicu na grb, postati ponovo najtrofejniji nas klub, sto naravno te zlatne zvezdice to i simbolizuju. Svako ko pokusa da umanji uspeh Zvezde u EL i da se konstantno odvratno ponasa naravno da nije normalan, i slazem se sa vama, nije to novitet ovde....

avatar
Dolina cupova
Tuesday, 31.01.2017
17:53

Zasto mislis da ima problem? Pre bi se reklo da ti imas problem, jer ne zelis da prihvatis istinu! Covek navija i postuje svoj klub, a koliko si ti navijao i postovao svoj to je vec drugo pitanje!

avatar
Dopi
Tuesday, 31.01.2017
16:15

Finale Crvena Zvezda-Mega Leks ! 99%

avatar
nenadnenad1234
Tuesday, 31.01.2017
14:48

Ako je predhodnih godina bilo da se finalisti kupa od predhodne godine ne mogu sastati pre finala (tj. da budu nosioci na zrebanju), zasto to ove godine nije ispostovano?

avatar
HVALA TI, RONALDINJO
Tuesday, 31.01.2017
18:05

Odlicno pitanje.

avatar
Budimo.ljudi
Tuesday, 31.01.2017
18:07

Bravo, pravo pitanje!

avatar
FaStee
Tuesday, 31.01.2017
14:34

Finale zvezda-partizan.Realno 2 najbolja kluba.U finalu mislim da se pobednik zna.Uz postovanje prema partizanu,ali zvezda trenutno igra najbolju kosarku u evropi.

avatar
Rade Nusknvp vukovic
Tuesday, 31.01.2017
18:47

Voleo bih da mogu da te demantujem ali iskreno jeste tako,zvezda nikad jaca za preslabe klubove u ligi,a da ne kazem za ove iz druge lige koji ce da dobiju 150 poena za poluvreme,a ako dodje partizan do finala,sto mislim da je realno,makar to,bice borbe i ne znaci da zvezda moze lako da se izbori,istina,zvezda je trenutno i pre bila jaca od partizana na svakoj poziciji,al partizan polako pali masinu,ne samo zbog toga nego zbog toga sto je zvezda vec sad navikla na pobede a i tu je i umor u pitanju,nije lako pobedjivati i u ligi i u evroligi toliko za redom,inace grobar sam,i sto se mene tice uvek sam objektivan i to treba da bude za primer drugima.

avatar
FaStee
Tuesday, 31.01.2017
19:16

Naravno,potpuno se slazem.Partizan ima sanse upravo iz razloga koje si naveo.U derbiju se nikad ne zna.Samo sam hteo da kazem da je zvezda favorit.Drago mi je da postoje navijaci kao sto si ti koji vole svoj i postoju druge klubove.Iskreno cu navijati da bude finale zvezda-partizan i u ligi,kupu i aba ligi.