KRK - Tenzije su neizbežne, kako ih smanjiti? Danilović zna rešenje!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 10.02.2017.
17:12
Izvor: Sportske.net

Narednog vikenda na programu je finalni turnir Kupa Radivoja Koraća u Nišu, a predsednik KSS-a je istakao da želi da sve protekne u najboljem redu.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Mnogi sa velikim nestrpljenjem isčekuju finalni turnir Kupa Radivoja Koraća, a predsednik KSS-a i legendarni reprezentativac Jugoslavije, Predrag Danilović, istakao je da želi da sve protekne u najboljem mogućem redu.

On je rekao da bi predstavnici klubova morali da smanje tenzije, koje su, u svakom slučaju, neizbežne.

"Samo želimo da se smanje tenzije koje su neizbežne. KSS će svakako u saradnji sa predstavnicima MUP-a i žandarmerije održati sastanke o bezbednosti.

Takođe apelujemo i na predstavnike klubova da ne bude tenzija, a mi ćemo i sa njima obaviti sastanak"
, rekao je Predrag Danilović.

Raspored odigravanja utakmica, kao i žreb, možete videti OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dado35
Saturday, 11.02.2017
08:35

Tenzije gore dole.Kup osvaja Partizan u svakome pogledu

avatar
vladimir m
Friday, 10.02.2017
21:52

Tesko da probleme moze da resi neko ko ih je bliskoj proslosti itekako pravio.

avatar
Pic.usti zamugljao!
Friday, 10.02.2017
19:52

Mislim da se tenzije mogu smanjiti samo dogovorom:nIli ce biti dopusteno vredjanje svim klubovima-navijacima ili ce biti zabranjeno svima!nA ne da se prekida utakmica ili prazni tribina zbog nekoga ko i nema veze sa utakmicom-nije u hali,a da se pravimo naivni npr. Kada je se filip must play isterao iz kluba kada je Pesic bio trener ili nedavno kada se vredjao Cedomir Vitkovac,Pero Antic,Bogdan BogdanovicKalinic,Obradovic,Sinovec,Dzikic,Dzikiceva majka,Pavlovic,njegova porodica....nIli da pravila vaze isto za sve ili nikom nista!

avatar
Pretorijanska Garda
Friday, 10.02.2017
18:40

Pojacana zandarmerija i gotov problem, sve se moze kad se hoce. Zelimo normalnu i kulturnu kosarkasku predstavu da gledamo, normalni ljudi, porodice, deca, starija gospoda i razni ljubitelji kosarke ce tu biti, i ne zelimo da vidimo neke ispade nekulturnih i divljih osoba, kojima mesto nije ni blizu sportske manifestacije. Stavicemo tacku na sve lose i odvratno, svidelo se to nekima ili ne, to ce biti njihov kraj, samo da se to pozeli i bice reseno.

avatar
Vanja Grubač
Friday, 10.02.2017
20:39

Naravno bez drmanja koševa,baklji na igrače,ulazaka u teren ,polivanja igrača i trenera svakojakim izlučevinama ili gadjanja loptom i kaišem iz prvog reda ili ne daj bože upotreba nekakvih protiv požarnih aparata kad krenu kola nizbrdo...ako neko ukrade pehar isto staviti tačku ili nešto na vrata zamrzivača da napokon zamrznemo takve stvari.

avatar
babaroga
Friday, 10.02.2017
22:07

Zaboravio si klubske zvanicnike? Takodje bez gepekovanja sudija, samaranja istih, pridrzavanja vrata da neko ne udje slucajno, objavljivanja njihovih adresa, brojeva telefona... Mada to na kraju moze da ispadne i dobro: jedna od nagrada je fotelja predsednika KSS-a.