KRK - Sledi ono pravo! Mega i Zvezda oslabljeni u polufinale?!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 18.02.2017.
10:17
Izvor: Sportske.net

Večeras su na programu polufinalni mečevi Kupa Radivoja Koraća, sastaju se Crvena zvezda - FMP i Partizan - Mega.

kss.rs
kss.rs

Povezane vesti

Nakon četvrtfinalnih mečeva u kojima su favoriti slavili, sledi ono pravo u niškom "Čairu", a to su okršaji ekipa koje igraju ABA ligu i to u polufinalu Kupa Radivoja Koraća.

Niko nema pravo na grešku, pobednici će sutra igrati finale, dok će poraženi odmah biti vraćeni kući i pripremati se za naredne mečeve u ABA ligi.

U prvom meču od 17 časova sastaju se FMP i Crvena zvezda, a u ekipi sa Malog Kalemegdana neće biti Nemanje Dangubića, a pod velikim znakom pitanja su Nejt Volters i Milko Bjelica. Ipak, Crvena zvezda je veliki favorit u ovom meču, i pored problema sa povredama.

"U polufinalu protiv FMP-a izvesno je da ćemo biti lišeni pomoći trojice igrača koji su odsutni. Nejt Volters i Milko Bjelica su bolje, ali u nedovoljnoj meri da očekujem da će igrati protiv FMP-a", rekao je trener Radonjić pred ovaj duel.

U drugom meču od 21 čas sastaju se branilac trofeja Mega Leks i Partizan. Mega će, baš kao i Crvena zvezda, imati problem u polufinalu jer najverovatnije neće računati na svog košarkaša.

U pitanju je jedan od najperspektivnijih košarkaša na Balkanu, Rade Zagorac.

"Zagorac se otrovao, povraćao je skoro dva dana. Ovog petka je bio malo bolje i pokušavamo sve da ga osposobimo za subotnji nastup. Što se Rebića tiče, malo smo se uplašili posle njegovog pada ali izgleda da povreda nije strašna i da su prve prognoze obećavajuće", rekao je Dejan Milojević za klupski sajt.

Što se tiče crno-belih, Hečer će večeras biti u sastavu, u meču protiv Dunava nije igrao jer je stručni štab rešio da ga odmori pred ove bitnije utakmice.

Pored toga, najverovatnije će Partizan večeras predvoditi Aleksandar Džikić, koji juče protiv Dunava nije mogao da prisustvuje zbog virusa.

Spremite se za ono najbolje što košarka u ovoj zemlji može da vam pruži!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Saturday, 18.02.2017
13:03

Zagore, Grobare:-D P: Bogdanovic, Milosavljevic, Zagorac/Micov, Lucic, Bjelica, Macvan/Velickovic, Jokic, Raduljica, Marjanovic/Musli/Milutinov. Trenutno raspisujemo konkurs za dvojicu keceva, a Paunic, Andjusic i Todorovic cekaju kao zapete puske na 2 i 3 u selekciji Partizanovaca:-D Uporedite samo ova imena sa onima od juce, to ne da je razlika nebo i zemlja u kvalitetu i raznovrsnosti nego ne znam, do rezultata konkursa mozemo da racunamo na Rasica, Tepica i Radicevica na kecu (ne mogu da kazem za koga navija Stefan Markovic, ali onda ne moze ni njima da ide Pefi dok Bobi cak i moze, eto im ga, trebace im), a Nikola bi mogao i da ostane kao treca opcija. Kod njih mogu jos i Dangubic i Keselj, oni su sigurno bivsi Grobari:-D

avatar
X
Saturday, 18.02.2017
12:40

Da li bilo ko od zvezdasa moze da zamisli jedan ozbiljan takmicarski mec izmedju Partizana i Teleoptika?nNije u skladu sa uslovima korišćenja........... Ja se izvinjavam ali zasto ovo nije u skladu sa uslovima koriscenja? Je l to neko od vas u redakciji uvredjen pa iz tog razloga niste objavili komentar?