KRK - Koga će spojiti kuglice? (13.00)

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 31.01.2017.
10:28
Izvor: Sportske.net

Dve nedelje uoči početka završnog turnira Kupa Radivoja Koraća saznaćemo četvrtfinalne parove, pošto će u 13 časova biti obavljen žreb u beogradskom hotelu "M".

rss.org.rs
rss.org.rs

Povezane vesti

Završni turnir Kupa Radivoja Koraća i ove godine će biti održan u Nišu, a ljubitelji košarke i klubovi koji će se boriti za trofej danas će saznati kako će izgledati četvrtfinalni parovi.

Početak žreba zakazan je za 13 časova, a propozicije takmičenja nalažu da se u četvrtfinalu ne mogu sastati klubovi iz regionalne ABA lige.

Tako ćemo u prva dva dana gledati okršaje četiri srpska predstavnika iz regionalnog takmičenja i klubova koji su mesto na završnom turniru Kupa Radivoja Koraća obezbedili kroz KLS i drugostepeno takmičenje Kupa KSS.

Na žrebu u hotelu "M" naći će se predstavnici Crvene zvezde mt:s, Partizana NIS, FMP Železnika, Mega Leksa, Dinamika, Dunava, Vršca i Spartaka.

"Večiti" svoje četvrtfinalne utakmice neće moći da igraju u istom danu zbog bezbednosti tako da će organizator napraviti korekciju ukoliko to bude bilo neophodno.

Završni turnir Kupa Radivoja Koraća koji će od 16. do 19. februara biti održan u niškom "Čairu" biće petnaesto po redu izdanje nacionalnog kupa od kada takmičenje nosi naziv legendarnog "Žućka".

Podsećamo da trofej brani ekipa Mega Leksa koja je prošle godine u finalu savladala Partizan NIS.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke