KRK - Da li će Niš i nakon ove godine biti domaćin?

Autor: Beta Beta
subota 18.02.2017.
14:19
Izvor: Beta

Gradonačelnik Niša Darko Bulatović izjavio je danas da se nada da će se završni turnir košarkaškog Kupa Radivoja Koraća i ubuduće održavati u tom gradu.

kss.rs
kss.rs

Povezane vesti

"To je veoma značajan sportski događaj. Niš zaslužuje poverenje. Trudimo se da sve podignemo na viši nivo, na zadovoljstvo ljubitelja košarke i građana", rekao je Bulatović novinarima na prijemu u Gradskoj kući u Nišu.

Završni turnir Kupa Radivoja Koraća treću godinu se održava u Nišu, a taj grad ima ugovor s Košarkaškim savezom Srbije i za sledeću sezonu.

Bulatović je naveo da se nada da je Niš ispunio očekivanja i da će sledeće godine organizacija turnira biti podignuta na još viši nivo.

"Naravno, nadamo se da će se turnir i posle sledeće godine održavati u Nišu, jer Niš zaslužuje podršku", kazao je Bulatović.

Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović zahvalio je ljudima koji vode grad Niš na "izvanrednog organizovanom turniru".

"Niš je pokazao da je jedan od retkih gradova koji to odlično radi. Nišlije vole sport. Verujem da će ovo biti praznik košarke, gde će ljudi pre svega da uživaju i izaći radosni iz Čaira", rekao je Danilović.

Završni turnir Kupa Radivoja Koraća ušao je u treći dan. Večeras će se igrati polufinala. U 17.00 će se sastati Crvena zvezda i FMP, a od 21.00 Partizan i Mega Leks.

Finale će se igrati sutra od 21.00. Sve ulaznice za utakmice su rasprodate.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
БОЖЕ, СПАСИ СРБИЈУ
Saturday, 18.02.2017
15:23

Zasto samo Nis? Novi Sad je kosarkaskiji grad od Nisa ako gledamo koga smo sve dali za reprezentaciju, eto njima fudbal i rukomet (rukomet nije za selidbu iz tog grada, to neka imaju vecno:)), zasto ne nekada i odbojka i vaterpolo, ali mogli bi malo da dobijemo ovo ili recimo Vrsac i Zrenjanin.