Krise, opet bez finala, al' si barem pokušao!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 18.05.2015.
08:24
Izvor: Sportske.net

Kris Pol je ponovo ostao praznih šaka. Njegova crna serija se nastavlja, ali je probao sve, čak i da se popne "Supermenu" na leđa!

Beta/AP Photo/Jae C. Hong
Beta/AP Photo/Jae C. Hong

Povezane vesti

Kris Pol je od 2008. godine u potrazi za finalom konferencije. Sa Nju Orleansom je je izgubio sedmi meč protiv Sparsa iako je njegov tim vodio sa 3:2 u seriju.

Četiri godine kasnije opet mu se isprečio San Antonio u polufinalu, Teksašani nisu imali milosti, počistili su tadašnje Hornetse, koji su u prvoj rundi dobili Memfis.

Prošle godine su Klipersi kod 2:2 u polufinalu protiv Oklahome imali šansu, ali su uspropastili +7 u poslednjih 49 sekundi, pa su onda lako izgubili u šest mečeva.

Bolju priliku od ovogodišnje Pol nije mogao da zamisli, vodili su 3:1 protiv Hjustona, u prošlom meču uspeli da izgube +19 iz treće četvrtine i na kraju da padnu u majstorici.

Pol je opet ostao praznih šaka, učinio je, nije bilo dovoljno.

Baš sve?

Bukvalno, čak je probao da se popne Dvajtu Hauardu na leđa!

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tuesday, 19.05.2015
18:29

ovo je radio da bi napravio faul a da ne bude namerno , jer nesmes da hekujes u poslednja 2 min

avatar
Boris Stjepic
Monday, 18.05.2015
14:43

Stvarno su smijesna pravila u NBA sto se tice fauliranja, kao zabranjeno je u zadnje 2 minute meca namjerno faulirati ali je dozvoljeno ovako kao u borbi za loptu, pa dajete, uvedite kao i u evropi ako se kontinuirano neki igrac faulira svirajte nesportsku i cao....