Krespi: "Moramo da pobedimo Zvezdu"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 13.11.2014.
11:59
Izvor: Sportske.net

Trener Laboral Kuće Marko Krespi priznaje da Crvena zvezda Telekom ima sjajne igrače ali poručuje da njegov tim nema mnogo izbora u večerašnjem susretu jer mora da ide na pobedu.

baskonia.com
baskonia.com

Povezane vesti

Nešto više od godinu dana nakon duela koji su u minuloj evroligaškoj sezoni odigrali Laboral Kuća i Crvena zvezda Telekom, dva tima ponovo se susreću u petom kolu grupne faze Evrolige.

Crveno-beli su 7. novembra 2013. godine slavili u Vitoriji a trener Marko Krespi tada nije sedeo na klupi Laboral Kuće. Naslednik Serđa Skariola tvrdi da Zvezda ima sjajan tim ali poručuje da njegova ekipa mora da ide na pobedu.

"Zvezda je tim koji igra veoma snažno. Fizički su jaki, ali naš cilj je dobro poznat - idemo na pobedu" rekao je Krespi.

Kao najvću opasnost za njegovu ekipu Krspi vidi strance iz redova Crvene zvezde Telekom ali i gorostasnog Bobana Marjanovića.

"Markus Vilijams ima veliki napadački arsenal, dok Dženkinsa i Blažiča odlikuju brzina i agresivnost. Tu je i Boban Marjanović koji dominira u reketu" ističe Krespi.

Laboral Kuća u tekućoj sezoni ima skor 2-2 a obe pobede ostvarila je na domaćem terenu što znači da Zvezdu čeka duel sa timom koji je za sada neporažen na svom parketu.

Utakmica se igra večeras od 20 časova i 30 minuta.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mclaud kg
Thursday, 13.11.2014
20:05

vecerasnji kljuc zvezdine pobede je luka mitrovic..ja na njega tipujem jel se vilijamsa,djenku blazica i bobija drzati pod posebnom prismotrom..eto prostora za luku i dangubu da se razmasu.zvezda do pooobedeeeeee

avatar
Delije Crna Gora
Thursday, 13.11.2014
16:06

Ja moram da naučim da letim...
ĐENKA, POKAŽI NAM TVOJE PRAVO LICE!!!

avatar
Amar Zo
Thursday, 13.11.2014
13:08

Mozda morate ali ipak necete :D