Kreće odbrojavanje - Sve je spremno za Zvezdin povratak u 'Arenu'!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 26.10.2016.
16:57
Izvor: Sportske.net

Manje od dva časa pre početka "Utakmice nedelje" koja se igra u okviru 3. kola Evrolige najveća dvorana na Balkanu izgleda potpuno spremna za vrhunski spektakl.

Sportske.net/Mihajlo Vidojević
Sportske.net/Mihajlo Vidojević

Povezane vesti

Košarkaši Crvene zvezde mts večeras od 19 časova dočekuju špansku Barselonu u okviru 3. kola Evrolige, a meč u beogradskoj "KombankAreni" proglašen je "Utakmicom nedelje" od strane organizatora takmičenja.

U danu kada je gradonačelnik Beograda Siniša Mali u društvu prvog čoveka Evrolige Đordija Bertomeua ozvaničio da će srpska prestonica biti domaćin finalnog turnira elitnog košarkaškog takmičenja u narednoj sezoni "KombankArena" će biti popriše velikog spektakla.

Prvi put u tekućoj sezoni košarkaši Crvene zvezde mts igraju evroligašku utakmicu u najvećoj dvorani na Balkanu pa nije čudo što su se organizatori meča potrudili da sve bude spremno za vrhunsku predstavu.

Nešto više od dva sata pre početka utakmice u toku su bile poslednje pripreme u samoj dvorani, a u prilogu se nalaze fotografije koje smo zabeležili na licu mesta.

Poslednja utakmica koju je Crvena zvezda mts igrala u Evroligi u dvorani na Novom Beogradu bila je treća utakmica plej-of faze protiv moskovskog CSKA koju su puleni Dejana Radonjića izgubili rezultatom 78:71.

Crvena zvezda Arena
Crvena zvezda Arena
Crvena zvezda Arena
Crvena zvezda Arena
Foto: Sportske.net/Mihajlo Vidojević

Barselona je poslednji put gostovala crveno-belima u "KombankAreni" 19. marta 2015. godine i slavila rezultatom 77:73 u okviru TOP 16 faze Evrolige.

Crveno-beli večeras imaju priliku za revanš, a od navijača se očekuje da, kao i mnogo puta u prošlosti, budu šesti igrač i pomognu ekipi Dejana Radonjića u pohodu na drugi evroligaški trijumf u tekućoj sezoni.

Utakmica Crvena zvezda mts - Barselona Lasa počinje u 19 časova uz direktan prenos na "Sport klubu".

--

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
lakipfc
Wednesday, 26.10.2016
18:17

Ajde,donesite mi lovu:D

avatar
Red Star
Wednesday, 26.10.2016
20:58
avatar
Wednesday, 26.10.2016
17:47

kad na silu iz sale za fizicko u Zelezniku udjose u arenu onda ti je sve jasno u kakvoj drzavi zivimo , gde se podstice krinilal , otimacina od svojih sugradjana (u njihovom slucaju sa Kosova) , ispiranje mozga i bahatost ... zalosna je drzava i narod koji unistava Partizan i Zvezdu zarad kaubojstine koju gledaju usijane glave ...

avatar
Nemanjaaa Vidic NO.1
Wednesday, 26.10.2016
17:54

Naravno prosla je ona drzava u kojoj je vas trener stipao i gurao i udarao,psovao sudije itd,gde ste gepekovali i krali igrace,tukli se po terenu cim gubite itd,proslo je to vreme

avatar
Nemanjaaa Vidic NO.1
Thursday, 27.10.2016
01:59

da na to vreme dok ste otimali sve najbolje igrace iz zemlje kosarke,na to vreme mislim,monopol nad sudijama,i ostalo,vidis kako znas

avatar
Wednesday, 26.10.2016
18:46

jel to ono kad smo gepekovali NBA timove ? jel to ono kad smo gepekovali predsednika EL pa proglasio Duleta za najboljeg trenera ? jel to onda kad smo gepekovali Makabi i Panatinaikos pa prosli u Final Four ? ... jel si na to vreme mislio ? dok ste vi gledali spanske serije umesto kosarke i rovarili po Kosovu

avatar
Wednesday, 26.10.2016
18:44

prijatelju , proslo je jedno 3 drzave dok vi niste na silu poceli da otimate