Kratko i jasno - Ovo je reakcija iz Partizana na Zvezdino saopštenje

Autor: Darko Mitrović
utorak 07.02.2017.
12:01
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Da li je ovo korak ka smirivanju strasti?

Screenshot: You Tube
Screenshot: You Tube

Povezane vesti

Pre par godina bilo bi nezamislivo da iz Partizana ne stigne opširna reakcija na saopštenje poput onog koje je juče objavila Zvezda.

Danima, nedeljama smo u to vreme slušali prepucavanja iz crno-belog i crveno-belog tabora, ali su u Partizanu izgleda čvrsto odlučili da tu praksu prekinu.

Zato ovoga puta i nema ''saopštenja na saopštenje'' iz redova crno-belih, a jedina reakcija, i to veoma kratka (i jasna) stigla je od strane potpredsednika kluba Milana Iskrina.

''Bez komentara. Košarkaški klub Partizan će biti dosledan, pričamo samo na parketu'', poručio je Iskrin u izjavi za ''Blicsport''.

U prošlosti je ovakva doslednost na ovim prostorma obično trajala do poraza u nekoj narednoj važnoj utakmici. Pa još ako i sudije tome doprinesu svojim greškama, saopštenja su bila neminovna.

Ipak, možda Partizan zaista pokaže da može i drugačije.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

23 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
RVLT
Tuesday, 07.02.2017
19:27

Partizan je to uvek i pokazivao, zna se ko u ovoj zemlji poslovicno krade, a i ko pise saopstenja i u fudbalu i u kosarci. Ni sam nisam siguran sta je pametnije, da li da se na ono od juce uzvrati-uzvraca ili ne, ali apsolutno razumem i ovakvu reakciju iz kluba. Ako ipak krenu u tu pricu i odluce se na odgovor, neka me kopiraju, nisam zastitio autorska prava, ali znace se potpis:-D

avatar
Petar Petar
Tuesday, 07.02.2017
18:03

Partizan nikada saopstenja nije pisao zbog sudjenja. Zvezda je generalno u svakom sportu pisala saopstenja posle svakog poraza. Nije se desio njihov poraz a da nije ispracen nekakvim saopstenjem. Tako da ni ovo nije nikakvo iznenadjenje.

avatar
MilošPB
Tuesday, 07.02.2017
22:28

Pa, šta bi pisali u vezi suđenja: Juras plače kao devojčica kad ga šamaramo, sudijske prostorije u vršačkom Milenijumu nemaju lisice nego ih moramo juriti, najbolji gepek ima Škoda Oktavija - stanu sve sudije...

avatar
Skaut1
Tuesday, 07.02.2017
17:04

Kratko jeste, ali jasno nije, mada je pametno ne odgovarati na besmislena saopštenja. S druge strane nisam shvatio da je jučerašnje saopštenje imalo za temu ponašanje igrača Partizana, pa da odgovor bude - Mi govorimo na terenu. Idealan odgovor bi bio - Bez komentara. nE to bi za mene bilo i kratko i jasno, i pametno.

avatar
djenka1
Tuesday, 07.02.2017
14:15

Sad su se uzdigli posle jedne pobjeda ali cemo ih vrlo brzo spustiti.

avatar
Black&White
Tuesday, 07.02.2017
13:20

ocigledno da gane jako boli poraz posle pecanja jednog takvog coveka.... Ali cak i taj Vucelic je malo dete naspram vasim legendama Covicu i Terzicu... Ovog prvog ne zna se sta ga vise boli da li zenu sto mu prozivaju ili sto je izgubio od Partizana,,, A ove vase izjave i obavestenja su za smejanje:) :) Ovo je ipak sport za muskarce.... To sto bolje navijamo i pravimo atmosferu uvek bolju je prica za sebe !!! Dzikic - Radonjic 4-4 sa najgorom ekipom u istoriji Partizana!! Meni je svaka pobeda bitna u derbiju a vi slobodno mozete da govorite kako vam nije utakmica nista znacila ..!!

avatar
Black&White
Tuesday, 07.02.2017
14:08

Ovo je bio komentar na odgovoru Stimca Vucelicu !

avatar
Milan Prse Petrovic
Tuesday, 07.02.2017
14:14

Pa ti se onda raduj i slavi, po neka pobeda u derbiju ti je samo i ostala da se nadas, a to da li ste najslabiji u istoriji, i da li ste bas toliko slabi ko sto kao picketine kukate i zavijate od kad vise nema dacicevih para to je vasa stvar... vi nikada niste drugo ni znali, kada ste najjaci podjebavate, kada nemate monopol vise vi kukate i to je to, zato ste tu gde jeste i zato vam ne vidim izlaz.

avatar
Black&White
Tuesday, 07.02.2017
13:18

Samo iskulirati .... Sa njima o kosarci nikad ne razgovorati,, !! Mi smo ipak gospoda!!

avatar
Bojan Samardzic
Tuesday, 07.02.2017
13:42

http://mondo.rs/a61728/Sport/Kosarka/Sudija-Juras-I-Danilovic-i-ja-smo-zrtve.htmlnhttps://youtu.be/X1VnlJIfSy4?t=7nhttps://youtu.be/mO2TDIuPH94?t=20nhttps://youtu.be/ZA-GvGXDeTg?t=17nhttps://youtu.be/Wrr0wfi7RTQ?t=2nnOvakva ste vi gospoda, i ovako ste vi, druze moj, gradili vasu dominaciju...

avatar
X
Tuesday, 07.02.2017
14:18

https://www.youtube.com/watch?v=jagMdErzpFEnA ovako ste vi zapoceli vasu..

avatar
Bojan Samardzic
Tuesday, 07.02.2017
13:49

Zaboravih ovo... valja se povremeno podsjetiti, vec sam pomalo zaboravio ;)nnhttps://www.youtube.com/watch?v=1il1b52cSPw