"Kralj" Teo!?

Autor: Aleksandar Obrenović
utorak 28.04.2015.
14:02
Izvor: Sportske.net

Španski mediji pominju da bi moglo da dođe do "bombe" na leto...

fiba
fiba

Povezane vesti

Mediji u Španiji, ali i u Turskoj, napominju da bi na kraju ove sezone ekipu Real Madrida mogli da napuste Serhio Ljulj i Serhio Rodrigez, jedan od najboljih plejmejkera Evrope u ovom trenutku.

Upravo je to razlog zašto "Kraljevi" žele srpskog reprezentativca, Miloša Teodosića, koji je ove sezone produžio ugovor sa moskovskim CSKA i sigurno je da će Real Madridu trebati poprilična suma novca kako bi doveo najboljeg pleja sa Svetskog prvenstva u Španiji.

Teo je krajem juna prošle godine potpisao novi, trogodišnji ugovor sa CSKA iz Moskve i ima nameru da tamo ostane sve dok ne osvoji titulu evropskog prvaka.

Ipak, ukoliko ponuda bude i više nego dobra, pitanje je kako bi reagovao na to srpski reprezentativac i čelnici CSKA.

Teo prosečno ove sezone beleži 15 poena u Evroligi uz sjajne procente šuta za dva i tri poena, a prosečno ima i 7,1 asistenciju po meču.

U top 16 fazi je dominirao, bio je najbolji asistent sa 94 asistencije i najbolji po broju pogođenih trojki, imao ih je ukupno 42.

Do sada nikada nije osvajao Evroligu, dva puta je bio vicešampion, prvi put sa Olimpijakosom 2010. godine kada je izbacio Partizan u polufinalu, drugi put sa CSKA 2012. godine.

Ove sezone će se ponovo naći na F4 Evrolige.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
cika anonimni
Tuesday, 28.04.2015
16:46

Dr Mr kosarke !

avatar
dareks
Tuesday, 28.04.2015
15:32

OSVAJAMO EUROBASKET..LAGANICA..JEDVA CEKAM PETORKU TEODOSIC,BOGDANOVIC ,BJELICA,SAVANOVIC ,MARJANOVIC

avatar
Mesi G.O.A.T.
Tuesday, 28.04.2015
16:03

Joj što ne volim ove Srbende sad osvojili drugo mjesto na SP i odmah ćemo da dominiramo na EP.Prvo to srebro što smo osvojili je sreća ako ćemo realno a drugo čak i sa najboljim sastavom nemamo nekih šansi pored Španije i Francuske koje su kvalitetnije od nas.

avatar
Berba9
Friday, 01.05.2015
02:15

idi navijaj za francuze, a ako ti je ono slucajno idi pogledaj sve meceve jos jednom pa se dobro zamisli da li se razumes u ovaj sport

avatar
PartizanSampion
Tuesday, 28.04.2015
19:12

Koji bre savanovic? :D

avatar
Marco Popovich
Tuesday, 28.04.2015
17:44

Nije sreca nego VELIKO SRCE,tako smo osvojili!!!

avatar
Никола Дамјановић
Tuesday, 28.04.2015
17:39

Па види Марко, не бих се сложио са тобом никако. У овом тренутку имамо једну од 3 најбоње репрезентациеј у Европи. Центри: Боби(једноставно је експлодирао ове сезоне), Радуљица(који иако је амло играо, средиће се за припреме, за велику већину европских центара он је баук),Огњен Кузмић и дај Боже да нам се врати Крле јер још ниеј дефинтивно преломио хоће ли се опростити од репрезентације( тренутно један од бољих центара европе) ,крлни центри:Бјелица(може одмах у Ен би еј), Ерцег(доминирао ове сезоне у ЕЛ),Лука Митровић, крила:Калина(показао је у плеј оду ко е и шта је!),Владимир лучић)који се вратио из повреде), Бек(2):Богдан(како и прошле тако и ове године одличан у ЕЛ), Немања Недовић(напокон игра у континуитету), Стефан Јовић, Плеј:Тео(Значи, нема шта да се каже, најбоњи плеј Европе у овом тренутку, један од посљедњих романтичара ове чаробне игре),Васа Мицић, Стефан Марковић. Ја овдје видим суви квалитет и момке који у репрезентацији играју дуже вријеме и увијек се придода неко малд, перспективан и квалитетан. Уз онако вођење екипе рођеног побједика Салета ја могу да будем све осим песимиста. Могу са сигурнишћу рећи да минимално узимамо медању на овом првенству. Од ових момака се може саставити таква убитачна екипа

avatar
bard fudbala
Tuesday, 28.04.2015
16:56

Bravo Marko,zaigraces i ti na EP kad svabe ponovo dodju.

avatar
Djordje Vukicevic
Tuesday, 28.04.2015
16:25

A ja jos manje volim one koji i dalje ne veruju u nase igrace.A sa druge strane veruju u Spaniju koja ce imati smenu generacija i koju ce opet voditi ona prevara od trenera Skariolo.

avatar
Forza RoSs0neri
Tuesday, 28.04.2015
16:23

I ja sto volim ove Srbende vecite pesimiste,i kad im se nesto dobro desi uvek se potajno nadaju da ce nesto to da im pokvari.Nikad se nicemu ne nadaju jer je mnogo lakse od pocetka pricati da smo izgubili tako da ne mogu da se nikako razocaraju.Ti sad da nadjes tonu zlata sad ne bi bio srecan jer ipak postoji sansa da ti neko to uzme.

avatar
Realan 1
Tuesday, 28.04.2015
15:03

ja bih voleo da ga vidim u NBA.

avatar
Amar Zo
Tuesday, 28.04.2015
14:33