Kraj sezone za Mela!

Autor: Boban Filipović
sreda 18.02.2015.
22:19
Izvor: Sportske.net

Lekarski tim Njujork Niksa saopštio da Karmelo Entoni mora da pauzira između 4 i 6 meseci zbog povrede kolena, što znači da ga nećemo videti na terenu ove sezone.

Beta/AP Photo/Frank Franklin II
Beta/AP Photo/Frank Franklin II

Povezane vesti

Entoniju će biti operisan ligamenti levog kolena. Ova odluka nije iznenađenje, pošto je glavni igrač Niksa i ranije govorio da će "najverovatnije" ići na operaciju posle "Ol star" vikenda. Mesecima se žalio na bol u kolenu, ali je uprkos tome odigrao 30 minuta na "Ol star" utakmici

Karmelo Entoni je ove sezone beležio prosečno 24.2 poena (peti strelac NBA lige), 6.6 skokova i 3.1 asistenciju po meču, ali Niksima ove sezone nikako ne ide.

Njujork je najgori tim lige u ovom trenutku sa skorom od samo 10 pobeda i 43 poraza, definitivno sezona za zaborav.

Teško je očekivati da se Niksi prenu i poprave utisak do kraja regularnog dela, jer osim što je Melo završio sezonu, neće biti ni Amarea Stodemajera.

Iskusni krilni centar će kariejru nastaviti u Dalas Maveriksima, a nema sumnje da će Teksašani sa njim u ekipi biti ozbiljan kandidat za prsten.

Knicks Suns Basketball


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sergio Kun Aguero
Wednesday, 18.02.2015
23:51

Odomori majstore i da se vratis jaci nego pre,jer ovaj tim Njujorka te ne zasluzuje.Dobro je sto ce da se otarase i Stodemajera jer je imao ogromnu platu.Trebalo bi sledece sezone skroz nova ekipa da bude i ocekujem uz Mela jos minimum jednog superstar igraca a mozda i dva,pa da bude trio koji moze da napadne titulu.