Kraj Duletovih snova o plej-ofu, imaće više vremena za reprezentaciju BiH

Autor: Darko Mitrović
utorak 09.05.2017.
22:22
Izvor: Sportske.net

I drugu sezonu u francuskoj LNB ligi, Limož sa Duškom Vujoševićem na klupi nije uspeo da se plasira u plej-of.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Trofejni trener polako privodi kraju svoj posao u Francuskoj, a posle večerašnjeg ubedljivog poraza njegovog Limoža, postalo je jasno da ga očekuju još samo dve utakmice, takmičarski nevažne u LNB ligi, pre nego što se posveti obavezama na klupi reprezentacije Bosne i Hercegovine.

U ključnoj utakmici za plasman u plej-of, dva kola pre kraja, Limož je na svom terenu ubedljivo poražen od direktnog konkurenta za mesto broj osam na tabeli, ekipe Asvela sa 91:80.

Kahudi je sa 16 poena predvodio goste do pobede, a Limožu nije pomogla ni još jedna dobra partija Klemena Prepeliča sa 20 postignutih poena.

Asvel se tako učvrstio na osmom mestu sa učinkom od 17 pobeda u 15 poraza, a Limož je deseti sa skorom 15-17. Devetu poziciju drži Gravlen Denkerk sa polovičnim učinkom 16-16.

Teoretski, sve tri ekipe bi mogle na kraju da imaju po 17 pobeda i poraza, ali bi u tom ''trouglu'' najbolji skor imao Asvel (dve pobede nad Limožom i jednu nad Gravlenom), pa je jasno da je večeras Limož ostao bez šansi za plasman u plej-of, drugu sezonu zaredom.

Tako je Duško Vujošević na ne baš slavan način završio svoju misiju u Francuskoj, mada je Limož već bio u krizi i pre njegovog dolaska u zimu prošle godine. Od bivšeg trenera Partizana se očekivalo da donese određeni napredak, ali to se nažalost nije dogodilo...


Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Korner-Pixi-GOOOOOOL
Wednesday, 10.05.2017
13:32

Bivši predsednik jugoslovenskog sportskog društva i košarkaški mag u Srbiji, a u francuskoj sa jednom šampionskom ekipom ne može da se domogne ni u plej-off jer tamo nema državi iza leđa i tamo nema krađi, nameštanja i otimanja kao što je radio u Srbiji. Kakav pajac od trenara.

avatar
Nscz65
Wednesday, 10.05.2017
11:24

To je general propale JNA armije

avatar
mercedes
Wednesday, 10.05.2017
09:51

Pa zar on ne bese vrhunski trener?

avatar
Kilavi Milojko
Wednesday, 10.05.2017
08:48

Баш чудно. Доведеш тренера који је имао успеха са једним клубом, уз огромну помоћ државе, а свака следећа станица је била тотални фијаско (ЦСКА, репрезентација....) и очекујеш шта? Успех? Чудни Французи.....