Košarkaške legende Nataši u čast!

Autor: Darko Mitrović
subota 27.06.2015.
21:48
Izvor: Sportske.net

Dan uoči sutrašnjeg finala Evropskog prvenstva za košarkašice, večeras je u Budimpešti organizovan još jedan događaj na koji takođe možemo da budemo ponosni.

fiba.com
fiba.com

Povezane vesti

Naime, FIBA Evropa je danas organizovala egzibicioni meč u Budimpešti, u čast Nataše Kovačević, devojke koja je posle teške nesreće koja joj se dogodila baš dok je nastupala u Mađarskoj, postala simbol hrabrosti, volje za životom i inspiracija mnogim ljudima širom sveta.

Ovaj događaj uveličali su brojni košarkaški asovi, poput Dejana Tomaševića, DEjana Bodiroge, Španca Horhea Garbahose, Slovenca Raše Nesterovića...

Posle svega, Nataša je izrazila veliko zadovoljstvo i uzbuđenje što je imala priliku da nastupi sa brojnim košarkaškim velikanima.

''Hvala FIBA što je organizovala ovakav dogašaj i svima koji su se odazvali, Neke od ovih košarkaša sam gledala samo na televiziji, pa mi je bilo nestvarno da se nađem sa njima u istom timu'', izjavila je Kovačevićeva.

Naravno, Nataša je dobila i prigodne poklone kao uspomenu na ovaj meč, a u prilogu pogledajte neke od detalja večerašnjeg spektakla u Budimpešti.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke