Košarkaška euforija u Hrvatskoj pred EP, ''melju'' sve pred sobom!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 10.08.2017.
13:17
Izvor: Sportske.net

Posle najnovijih pobeda selekcije Ace Petrovića tokom priprema za Evropsko prvenstvo, jasno je da će Hrvati biti jedan od najvećih konkurenata našem timu u borbi za evropsku titulu.

fiba.com
fiba.com

Povezane vesti

''Hrvatska košarka ima ubitačan tandem koji melje sve pred sobom!'', poručuju zagrebačke ''Sportske novosti'' u naslovu teksta posle trijumfa nad Litvanijom (82-80).

Podsetimo, prethodno je savladana i Francuska, a obe utakmice obeležio je hrvatski NBA tandem Bojan Bogdanović - Dario Šarić.

Ali, posebnu pažnju prvivači i povratnik u nacionalni tim Hrvatske, iskusni plejmejker Marko Popović. On je protiv Francuza zablistao kada je bilo najvažnije, u samom finišu, kada je postigao sedam važnih poena i prelomio meč.

Odličan je bio i protiv Litvanaca, a posle svega, i sam je izrazio veliko zadovoljstvo.

''Dobre dve pobede, ali najvažnije je da se dobro odtreniralo. Rezultat nije važan. Bitno je da smo imali rotaciju, da su svi osetili igru'', istakao je Popović.

-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Algebra
Thursday, 10.08.2017
13:27

Šta je ovo njima novo da bi ovako uleteli u euforiju? Oni stalno pripremne mečeve igraju brutalno (pred OI prošle godine su Litveniju bukvalno upropastili). Ovo je već treći ciklus kako im Šarić i Bogdanović pakuju po 35-45 poena u tandemu, ali problem je što košarku igra više od dva igrača i što postoji i napad i odbrana. Hrvatska ima divan ofanzivni potencijal, ali je odbrana - crna rupa, bez jednog jedinog igrača zadatka.

avatar
R V T
Thursday, 10.08.2017
13:25

Dok ne dodju Srbi i opet ih zasvrbi:-D