Košarkaši Partizana znaju razloge poraza

Autor: Beta Beta
ponedeljak 22.02.2016.
00:38
Izvor: Beta

Košarkaš Partizana Kevin Džons rekao je danas da je ekipa Mega Leksa zaslužila trofej Kupa Radivoja Koraća, a da će njegov tim morati da nastavi sa napornim radom kako bi bio bolji.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Partizan nije uspeo da osvoji Kup, pošto je u finalu sa 85:80 izgubio od Mege.

"Bilo je šuteva koje je trebalo da pogodimo, ali dešava se. Moraćemo što pre ovo da zaboravimo i okrenemo se Jadranskoj ligi. Moraćemo da nastavimo da radimo i budemo bolji", rekao je Džons novinarima posle utakmice u Nišu.

Džons je čestitao protivniku.

"Mega je iskoristila naše greške, postigla mnogo trojki, imala puno skokova u napadu. Uradili su dobar posao i treba im odati priznanje na tome", kazao je Džons.

Njegov saigrač Edo Murić rekao je da su košarkaši Partizana dali sve od sebe.

"Takav je sport, takav je život... Znali smo da će biti teško. Trudili smo se, ali deluje kao da je Mega imala više snage. Zasluženo su pobedili i čestitam im, a na nama je da radimo i spremni dočekamo srpsko prvenstvo", rekao je Murić.

On je dodao da je su Nikola Ivanović i Danilo Nikolić sve pogađali, za razliku od njegove ekipe.

"Jako mi je žao zbog poraza, daleko smo došli i radovali finalu, ali smo bili prekratki. Imali smo pet razlike u finišu, ali... Oni su davali lake poene i to je prelomilo. Promašivali smo otvorene šuteve, nismo igrali pod košem, kako je trebalo", kazao je Murić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Monday, 22.02.2016
18:08

Daj, objavi mi sve...

avatar
Monday, 22.02.2016
02:16

Vec posle prvog kruga je bilo i vise nego jasno da su igraci fmp1 imali jako prost zadatak protiv nas, a to je da nas izubijaju i izmore sto vise, jos im je ona neizvesna zavrsnica u tome samo pomogla. Tako i bese, crkli smo posle prve utakmice vec. Protiv fmp2 ne treba ni govoriti koliko smo se iscrpeli, ovoga puta i psihicki. I za kraj Mega koja zaista igra dobro ma sta ko pricao. Ponestalo je snage za sam kraj, nije ovo bio samo kraj jedne utakmice, ovo je bio kraj jednog, za nas najvise od svih ekipa, izuzetno iscrpljujuceg takmicenja. Zato smo i potrazili 'krace' i 'brze' resenje da resimo ovo - trojkama. Hteli smo da zaobidjemo tezi nacin, da sa prednoscu 2-3 poslednja minuta cvrsto i jako privedemo kraju, da ulazimo, trcimo, guramo se i prodiremo, trosimo vreme i jurimo faul protivnika za bacanja. Moglo je i ovo sa trojkama da prodje, da je usla ona Muriceva vec tad bi to bilo to... Ili bilo koja sledeca. Ali jbg da baba ima muda bila bi deda. Mozda bi neka druga ekipa imala vise mentalne i fizicke snage za kraj... Ali ljudi aman znate li bre vi gde smo mi bili pre mesec-dva samo... Znate li bre vi koje je to psihicko praznjenje sto smo od ispadanja dosli do ovde gde smo sada, i onda preko svega ove tri uzasno mucne utakmice.. Pa nema se bre vise energije aman.. Ovo nam je trenutni maksimum, i momcima svaka cast, svima, od najboljeg do najgoreg. I mozda i jeste trenerova krivica za veceras, ali da ga je*em, dosao covek, ekipu iz kanala povadio, zaredjao silne pobede, doveo ekipu sa zadnjeg na peto mesto, dobio ribare dva puta, uzeo im trofej, doveo nas do finala... Sto se mene tice njemu ostaje naklon do poda!!! nStvara se neka baza za dalje, imamo je na klupi, sada moze jako lepo da se odradi i na igrackom planu pa da dogodine sve to bude puno bolje. Nece biti lako, ali barem neke osnove za to smo poceli da postavljamo... Obnavljamo urusenu kucu... Ciglu po ciglu!

avatar
Doktor_Ijopet!
Monday, 22.02.2016
12:03

Za vas iscrpljujuce takmicenje? Pa vi igrate zadnja 3 meseca kao penzioneri jednom nedeljno, spremali ste se za Zvezdu 2 meseca. Sudije su dozvolile da nas prebijete, sve sto ste ubacili uslo je a mi smo odigrali verovatno najgoru utakmicu ove sezone. Da li ti ovo sto vi igrate nazivas kosarkom??? Pokazali ste da ste i dalje mala ekipa i znao sam da ono divljanje protiv Zvezde ne mozete da ponovite.

avatar
noname
Monday, 22.02.2016
21:40

nego kako ste vi prosli u utakmici za trece mesto, nema izvestaja nigde? Jeste li aktivirali neki PP aparat na poluvremenu, to provereno radi?!

avatar
Svetski sampion
Monday, 22.02.2016
16:56

Znaci igrali fmp-igokea nis ? Jel pijes plave ili crvene kapsule ?

avatar
Monday, 22.02.2016
02:08

Edo je ovde (vise) u pravu, otvorene suteve i zicere smo promasivali, a sut spolja nas je isao dok nas i on nije izdao:-p Kevine, gde si veceras...

avatar
Svetski sampion
Monday, 22.02.2016
16:56

Navikavajte se na to da ste treci klub u Srbiji