Košarkaš Sakramenta pod sumnjom da je napao ženu u noćnom klubu!

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 05.12.2016.
20:14
Izvor: Sportske.net

Bivši igrač Los Anđeles Lejkersa i Klipersa je pod istragom njujorške policije.

Beta/AP Photo/Michael Dwyer
Beta/AP Photo/Michael Dwyer

Povezane vesti

Met Barns, krilni košarkaš Kingsa, mogao bi da završi iza rešetaka, ili da makar plati debelu novčanu kaznu uz gomilu sati društveno korisnog rada, kako je pod "lupom" policije Njujorka, jer je osumnjičen za napad u jednom noćnom klubu u "velikoj jabuci".

Kignsi su gostovali u "Medison Skver Gardenu", na kraju su i poraženi od Niksa, a nakon utakmice su Barns i još jedan neimenovani košarkaš Kingsa otišli u provod.

Izgleda da se radi o Kazinsu.

Navodno je u noćnom klubu u kome su se nalazili došlo do incidenta, Barns je za gušu uhvatio jednu ženu i počeo da je davi, a potom se fizički obračunao i sa dve osobe koje su pokušale da odbrane žrtvu.

Sve je prijavljeno policiji, ali su Barns i njegov saigrač napustili klub pre dolaska iste.

U priloženom snimku možete videti Barnsa, koji sa DeMarkusom Kazinsom naovodno priča o pomenutom incidentu, što ukazuje da je drugi igrač Kingsa koji je bio u provodu sa Barsnom bio upravo "Bugi".


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Millanista 00
Tuesday, 06.12.2016
16:48

Ja ne znam kako je Divac mogao da dozvoli trejd za ovog igraca(Barnsa), zna se sta je radio dok je bio u bivsim klubovima, stalno pod kaznama, tucama. A nikakav igrac, za Kazinsa sam se iznenadio, jer je trenutno najbolji centar u NBA ligi.