Konačno - Zvezda sletela u Moskvu!

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 11.11.2016.
17:19
Izvor: Sportske.net

Ekspedicija košarkaškog kluba Crvena zvezda mt:s sletela je u glavni grad Rusije odakle će prvim letom krenuti put Zagreba.

Sportske.net/ALTAIStudio/NikolaKrstić
Sportske.net/ALTAIStudio/NikolaKrstić

Povezane vesti

Putešestvije košarkaškog kluba Crvena zvezda mt:s planirano za period od sedam dana zakomplikovalo se već na startu, pošto je ekipa ostala "zarobljena" na aerodromu u Kazanju.

Ekspedicija šampiona Srbije trebalo je da poleti iz Kazanja u pet ujutru, po srednjeevropskom vremenu, ali je zbog ledene kiše let ka Moskvi otkazan pa je tim prespavao na aerodromu.

Tek oko 14 časova po srednjeevropskom vremenu ukazala se prilika da Zvezdina ekspedicija krene iz Kazanja ka Moskvi, a Davor Risović je oko 17 časova saopštio da je Zvezda sletela u glavni grad Rusije.

Naredni zadatak klupskih predstavnika biće da nađu prvi slobodan let za Zagreb i da se ukrcaju na njega kako bi tim što pre stigao u glavni grad Hrvatske.


Podsećamo da je zbog problema sa letovima utakmica devetog kola ABA lige između Cibone i Crvene zvezde mt:s odložena za 24 časa, pa će se umesto u subotu igrati u nedelju od 18 časova.

Nakon duela sa "Vukovima" ekipu Dejana Radonjića čeka novi let za Bamberg na utakmicu 7. kola Evrolige sa Brose Basketom.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
nikoletina bursac
Friday, 11.11.2016
18:24

Bas me zanima cemu sluzi predsednicki avion i sto ga Zvezda ne koristi.