Konačno lepa vest za KK Partizan

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 17.07.2014.
19:53
Izvor: Sportske.net

Nakon što je potvrđeno da su redove KK Partizan NIS napustili Lovernj, Bertans, Bogdanović i Vesterman, u četvrtak je stigla i jedna lepa vest za "Grobare".

kkpartizan.rs
kkpartizan.rs

Povezane vesti

Igrački kadar KK Partizan rasuo se nakon osvajanja 13. uzastopne titule šampiona Srbije a poslednji je klub napustio Francuz Leo Vesterman.

Plejmejker je danas dogovorio saradnju sa Barselonom do koje će stići zaobilaznim putem jer će ga Katalonci poslati na "kaljenje" u Limož.

Pre Vestermana klub su napustili Lovernj, Bertans i Bogdanović a danas je konačno stigla i jedna lepa vest za navijače Partizana.

Centar Đorđe Gagić koji je pored Bogdana Bogdanovića briljirao u finalnoj seriji domaćeg šampionata odlučio je da i naredne sezone nosi crno-beli dres.

To znači da je Partizan posle serije odlazaka uspeo da dogovori makar jedan produžetak saradnje sa igračima koji su u prethodnoj sezoni nastupali za klub iz Humske.

Treba, međutim, očekivati da će stručni štab Partizana tokom avgusta i septembra uspeti da oformi tim koji će biti konkurentan u ABA ligi jer se spekuliše da će u Humsku stići Stefan Birčević, Nemanja Dangubić, Edo Murić i Marko Todorović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke