Komšije razočarane - Ovako Hrvati komentarišu Zvezdin trijumf

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 22.03.2016.
22:54
Izvor: Sportske.net

Navijači Crvene zvezde Telekom večeras slave plasman u finale ABA lige, a neki su skloni tvrdnji da je već obezbeđeno mesto u Evroligi. Sa druge strane, komšije razočarane posle poraza Cedevite.

aba-liga.com/kkcrvenazvezda.rs
aba-liga.com/kkcrvenazvezda.rs

Povezane vesti

Košarkaši Cedevite ostali su bez šanse da se bore za trofej u ABA ligi i plasman u Evroligu, pošto su večeras doživeli i drugi poraz od Crvene zvezde Telekom.

Crveno-beli su rezultatom 2:0 u polufinalnoj seriji obezbedili mesto u finalu, a mnogi su skloni tvrdnji da je Zvezda pobedom nad Cedevitom obezbedila i mesto u Evroligi.

Košarkaški klub Mega Leks nema uslove za igranje u Evroligi i zbog toga je večerašnja utakmica imala jako veliki značaj, a kako je Cedevita ostala bez šanse da se u majstorici bori za plasman u finale, razočaranje u komšiluku je bilo očekivano.

Hrvatski portali konstatuju da izabranici Veljka Mršića nisu imali snage da se izbore sa Crvenom zvezdom Telekom, uprkos podršci sa tribina.

"NI ŽESTOKA PODRŠKA NIJE POMOGLA Zvezda iskoristila teške Cedevitine slabosti i odjurila u srpsko finale" navodi "jutarnji.hr".

Zvezda hrvati
Screenshot: jutarnji.hr

Na portalu "index.hr" konstatuje se da je mnogo veći udarac od ispadanja u polufinalu taj što Cedevita naredne sezone neće igrati Evroligu.

"Ne samo da je Cedevita ostala bez šanse za se bori za trofej regionalnog prvaka već i bez prilike za nastup u Evroligi sledeće sezone" piše pomenuti izvor.

Zvezda hrvati
Screenshot: index.hr

Crvena zvezda Telekom slavila je rezultatom 73:65 pa ćemu u finalu gledati dva srpska tima što je još jedan dokaz da u regionu nema boljih od Srba.

Zvezda hrvati
Screenshot: vecernji.hr

Zvezda hrvati
Screenshot: 24sata.hr

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Novak Najbolji ikad
Wednesday, 23.03.2016
11:56

Brat serhio na aparatima.

avatar
Trener u romingu
Wednesday, 23.03.2016
00:10

Malom komšiji ne radi net večeras... Tuguju zajedno sa svojom braćom...

avatar
zlogi
Wednesday, 23.03.2016
14:58

evo je jedno hipoteticko pitanje: ako je iskompleksiranost bila, kako vi zvezdasi tvrdite, ono sto je Vujosevic radio na intervjuima (gde je pominjao Zvezdu i kad je trebalo i kad nije, mada je vise bilo ovog drugog), kako sad da nazovemo osobu koja postavi ovakav komentar (koji em sto omalovazava jedan klub, em vredja klub i navijace rivalskog kluba) i to na vesti o uspehu njegovog kluba, i kako da nazovemo osobe koje su lajkovale ovaj komentar? :D