Komplimenti ''Grobarima'': ''Oni su najedukovanija košarkaška publika u Evropi!''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 16.05.2016.
11:57
Izvor: Sportske.net, Sport

Možda će neko reći da je pristrasan, ali sa druge strane ima i dovoljno iskustva da ovako nešto primeti.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Iako Partizan i dalje proživljava jednu od najtežih sezona u klupskoj istoriji, navijači crno-belih nisu okrenuli leđa svom klubu, već mu, naprotiv, daju dodatni vetar u leđa da se sa svim problemima izbori.

Tako je bilo i proteklog vikenda u meču protiv Konstantina, u trećem kolu Grupe B domaćeg šampionata.

Crno-beli su upisali i treći trijumf, nalaze se na čelu tabele svoje grupe ispred Mega Leksa, ali posle meča trener Aleksandar Džikić nije bio zadovoljan, o čemu opširnije možete da čitate OVDE.

Dan posle duela sa Nišlijama, oglasio se i povratnik u redove Partizana Novica Veličković, koji naglašava da crno-beli u svaki meč moraju da uđu sa maksimalnim motivom, sa mnogo više energije nego što je to bio slučaj protiv Konstantina.

On dodaje da to i navijači Partizana odlično prepoznaju, a onda im je uputio kompliment iz naslova.

Novica Velickovic

''Verujte mi, igrao sam po mnogim evropskim dvoranama, ali ovo je košarkaški najedukovaija publika. Svi znaju u prste ovaj sport, to nikada ne smemo da zaboravimo! Ako igraš maksimalno, to se lako prepozna i, što je još važnije, donosi rezultat'',
poručio je Veličković u izjavi za današnji ''Sport''.

U sledećem kolu Partizan gostuje u Čačku, protiv ekipe, Borca koja je u prva tri kola pretrpela sva tri poraza.

Taj meč je na programu u utorak od 19 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Budimo.ljudi
Monday, 16.05.2016
12:20

Mi smo definicija ljubavi prema svome klubu, i to se jasno videlo ove sezone. Nikada slabiji a nikada jači!

avatar
Budimo.ljudi
Monday, 16.05.2016
12:20

Nije uvek lako, ali je uvek lepo!

avatar
Monday, 16.05.2016
12:19

GROBARI, TO SMO MI!

avatar
Мarko Stella Rossa
Monday, 16.05.2016
14:37

Divljaci, to ste vi!!!

avatar
MilošPB
Monday, 16.05.2016
12:16

Ja pomislio rekao neko objektivan. Ne razumem zašto se sad uvlači navijačima? Možda zbog sezone u Megi?

avatar
Monday, 16.05.2016
13:32

Neko ko prati kosarku malo duze ne bi postavljao ovakva pitanja....Novica nema potrebe da se uvlaci navijacima..Svi dobro pamtimo kako je igrao u Partizanu...Novica ce uvek imati mesta u srcu Grobara !Njegova konstatacija je 100% tacna... Mozes li da nam navedes ko ima edukovaniju publiku u Evropi ? Fmp mozda koji gadja kapitena nase reprezentacije ?

avatar
Tuesday, 17.05.2016
21:15

Lupetanje uzasno :D Prvo procitaj biografiju Vujosevicevu koliko je los trener..Svojevremeno najbolji trener u evropi...Drugo jel mozes da mi kazes ime nekog igraca koji se zalio na Vujosevica za vreme njegove vladavine u Partizanu kada mislis na davitelja... ?Jel ti znas kad je preuzeo Dule Limoz i na kom je mestu bila ta ekipa dok nije dosao ?Zasto nije dobio otkaz ?Jel ti razlikujes utakmicu od derbija i utkamice u Evroligi ?Kad mislis na skandiranje ?Na edukaciju :DSta kaze Kalinic :D ?Odnos nas prema reprezentaciji ?Pa da nije nas mi nikad ne bi osvojili nista...Medalje koje smo osvajali baci pogled ko je igrao za reprezentaciju....Mozes da pises sta hoces ... Ja ti govorim suvu istinu... :)Tamo negde zabelezenu :)

avatar
MilošPB
Monday, 16.05.2016
18:29

Pa, da ste toliko edukovani ne bi vam idol bio Davitelj. Pored raznih drugih legendi Partizana njegova se najviše poštuje - ko nije za njega taj misli zlo Partizanu?!? Čovek koji JEDINI nije uveo CSKA u Top16, koji ništa nije uradio ni kao selektor (SCG i CG) ni kao trener bilo kog drugog kluba osim Partizana. Što? Jer tamo nema ulaska u svlačionice, davljenja, gepekovanja... Limož - hoće li izdržati 6 meseci? Nemojte nas vi učiti o odnosu prema reprezentaciji i nacionalnom savezu. Šta ste vi skandirali Tomaševiću, Divcu, Kaliniću....