'Koketirao' sa "Delijama", završio u Atlanti

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 12.07.2016.
15:44
Izvor: Sportske.net

Dosadašnji plejmejker Lokomotive Kubanj iz Krasnodara Malkom Dilejni karijeru nastavlja u NBA ligi pošto je dogovorio dvogodišnji ugovor sa Atlantom.

vtb-league.com
vtb-league.com

Povezane vesti

Amerikanac Malkom Dilejeni karijeru će nastaviti u Atlanta Houksima sa kojima je u utorak postigao dogovor o dvogodišnjoj saradnji, preneo je novinar Kris Vivlamor koji je razgovorao sa igračem.

Atlenta je Dilejniju ponudila ugovor na dve sezone uz zaradu od 2.5 miliona dolara (ukupno) što je dosadašnji plejmejker Lokomotive Kubanj prihvatio.

Radi se o igraču koji je tokom prethodne sezone predvodio Lokomotivu Kubanj do plasmana na fajnal-for Evrolige sa prosekom od 16.3 poena i 5.5 asistencija po utakmici.

Posle mečeva koje je Lokomotiva igrala sa Crvenom zvezdom Telekom Malkom Dilejni je imao samo reči hvale za "Delije", a postojale su spekulacije da ga crveno-beli žele u svojim redovima.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
palop
Thursday, 14.07.2016
01:34

Smesno male pare za NBA trenutno, ali verovatno mu je zelja da se nametne i potpise mnogo unosniji ugovor posle ovog.

avatar
Don.Mile
Tuesday, 12.07.2016
16:17

cudi me da je izabrao NBA umesto FMCZV-a jer je tu mogao da ima vecu platu ... pitajte Ficu Covketa koliku je imao platu dok je radila perionica ... sve je lepo za svog taticu oprao i sad mogu da se izivljavaju i rugaju na ocigled zdravog razuma