Kobijev oproštaj!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 09.11.2015.
08:44
Izvor: Sportske.net

Da li je ovo bio poslednji put? U dvorani u kojoj je pisao istoriju, legendarni Brajant ispraćen ovacijama. Lebronovo koleno izdržalo, Dramond bukvalno leti, ništa novo na jugu, Kris Boš baš surov prema bivšem timu!

BETA/AP Photo/Kathy Willens
BETA/AP Photo/Kathy Willens

Povezane vesti

Na žalost Indijane, terapija za Lebronovo koleno je bila uspešna.

Naime, bilo je neizvesno hoće li "Kralj" Džejms igrati, subotu je proveo sa lekarima, pojavio se na parketu i ubacio 29 poena. U poslednjoj četvrtini ga je koleno opet mučilo, ali su Kavsi stigli do pobede.

Kevin Lov je dodao 22 poena i imao 19 skokova, na drugoj strani sjajna partija Pola Džordža, 32 poena, 11 skokova, 6 asistencija je ostala bez nagrade.

Klivlend je nanizao šest pobeda nakon startnog poraza u Čikagu.

76ers Cavaliers Basketball

Medison Skver Garden je ovacijama pozdravio Kobija Brajanta, da li je ovo poslednji put da se pojavio u košarškaškom hramu kao aktivan igrač.

Naime, Kobi i Lejkersi su poraženi od Niksa, ako je ovo poslednja sezona za Brajanta, Lejkersi se ove godine neće vraćati u Njujork. Kobi je ubacio 18 poena, manje od svog proseka u MSG, u ovoj dvorani je za 20 godina postizao prosečno 30 poena po meču, uvek ga je inspirisala. Uostalom ovde je postigao prvi NBA poen, slobodno bacanje, u svojoj drugoj utakmici u ligi 1996.

Lakers Knicks Basketball

Inače, Niksi su serijom 11:0 u poslednjoj četvrtini okrenuli meč i stigli do pobede.

Odlično drugo poluvreme koje su dobili sa 24 poena razlike je odlučilo u duelu Majamija protiv Toronta. Kanađani su vodili u prvom delu, ali ih je "Vrelina" spržila u nastavku.

Raptors Heat Basketball


U reketu su Boš i Vajtsajd iskombinovali 43 poena za domaće, Vajtsajd je imao i 6 blokada. Zanimljivo Kris Boš ostaje neporažen protiv bivšeg tima, od kada je hladnu Kanadu zamenio za sunce juga, igrao je 12 puta protiv Reptorsa i dobio svaki meč.

Suns Thunder Basketball

Oklahoma je prekinula niz od tri poraza, očekivano su, uz 32 poena i 11 skokova Duranta slavili protiv Feniksa.

Ras Vestbruk je dodao 21 poem i 13 asistencija, Turčin Kanter promašio 1 od 10 šuteva, dileme nije bilo. Sansi su napravili 23 greške, imali dvadesetak skokova manje. I pored toga držali su se u igri, ali kada je Tander otišao na +16 u nastavku, sve je bilo gotovo.

Pistons Suns Basketball

Detroit je pregazio Portland u poslednjoj četvrtini u Oregonu. U taj deo ušli su sa -7, a onda je usledila oluja, poslednju četvrtinu Pistonsi su dobili 41:11!

Redži Džekson je ubacio 40 poena, rekord karijere, Andre Dramond imao 29 poena i 27 skokova. On je vodeći skakač lige sa oko 19 uhvaćenih lopti po utakmici. Ove godine je napravio dabl-dabl u svakom od šest mečeva Pistonsa, a sedmi put u karijeri imao je 20+ poena i skokova. Portlandu nije pomogao ni tandem Lilard - MekKolum, ubacili su 47 poena, oni su najefikasniji duel u ligi, posle Vestbruka i Duranta, ali teško da će to biti dovoljno za neke ozbiljne stvari, ostatak tima je daleko od plej-of nivoa.

Rezultati:

Portland - Detroit 103:120
Oklahoma - Feniks 124:103
Majami - Toronto 96:76
Njujork - Lejkersi 99:95
Klivlend - Indijana 101:97

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke