Kobi kao nekad. silni Kazins, Batum nema milosti!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 16.11.2015.
08:39
Izvor: Sportske.net

Brajant jedva otišao kući posle utakmice. U Sakramentu "Zver" opet plašila rivala, Batum nemilosrdan prema "svom" Portlandu.

BETA/AP Photo/Mark J. Terrill
BETA/AP Photo/Mark J. Terrill

Povezane vesti

Emocije za Nikolasa Batuma, ali nije imao milosti prema "svojim" Blejzersima.

Francuz je ubacio 33 poena, Šarlot je odbio napad gostiju i pobeda je ostala u Severnoj Karolini.

Domaćin je odlično igrao u prvom delu, imali su 65% šuta i stigli do +23 na kraju treće četvrtine. Gosti su se spustili na -6, ali bilo je kasno.

Kod Portlanda Lilard 23, izgubili su pet mečeva u nizu.

Trail Blazers Hornets Basketball

Juta je prekinula seriju od tri poraza, slavili su u Atlanti uz 23 poena Derika Fejvorsa. Rudi Gobert u centru pažnje, nosio je zastavu svoje zemlje na patikama, a pred meč je intonirana francuska himna kao počast stradalima u terorističkom napadu u Parizu. Ubacio je 11 poena i imao isto toliko skokova.

Houksi oslabljeni, bez možda i najboljeg igrača Tiga, Milsap je ubacio 28 poena.

Celtics Thunder Basketball

Markus Smart je bio junak neočekivane pobede Bostona u Oklahomi. Ubacio je 26 poena, imao 8 skokova, ali i odradio veliki posao u odbrani, Seltiksi su zaustavili Vestbruka, on jeste ubacio 27 poena, ali je imao šut 5 od 20.

Duranta nije bilo zbog povrede, Oklahoma je odigrala verovatno najgori meč u sezoni, dali su najmanje poena i imali i najslabiji procenat šuta.

Raptors Kings Basketball

DeMarkus Kazins je odigrao još jedan sjajan meč, ubacio je 36 poena i imao 10 skokova protiv Toronta. Kingsi su okrenuli u finišu, stigli -8, u poslednjih četiri minuta, rezultat je bio 16:2 za Sakramento.

Lovri je ubacio šest trojki za Kanađane, ali je potonuo u finišu sa čitavim timom.

Pistons Lakers Basketball

Kobi Brajant se pobrinuo da tim izbegne najgori start u istoriji.

Bila je to tek njihova druga pobeda u 10 mečeva, veteran je ubacio 17 poena, imao 8 skokova i 9 asistencija. Rekao je da ga leđa ubijaju, da se raduje tretmanu ledom i slobodnom danu, pošto će propustiti meč protiv Feniksa. Kako je rekao novinarima, teško će odšetati do kola posle meča, koliko je umoran...

Lejkersi su prekinuli seriju od četiri poraza doživljena na turneji po istoku.

Kod Pistonsa po običaju, Dramond 17 poena i 17 skokova.

Pre meča inače, Brajant je čestitao trojici Amerikanaca koji su sprečili teroristički napad u francuskom vozu u avgustu. Oni su bili gosti Lejkersa na ovom meču i zaradili ovacije.

U prve dve utakmice večeri, "Grizliji" su slavili u Minesoti, dok su Pelikansi nastavili sa porazima, prizemljeni su ovog puta u Njujorku. Izveštaje sa tih mečeva možete pročitati ovde.

Rezultati:

Lejkersi - Detroit 97:85
Sakramento - Toronto 107:101
Oklahoma - Boston 85:100
Atlanta - Juta 96:97
Šarlot - Portland 106:94
Minesota - Memfis 106:114
Njujork - Nju Orleans 95:87

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke