Ko to želi da ponizi Partizan?

Autor: Darko Mitrović
utorak 31.03.2015.
21:25
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

U susret najvažnijem delu sezone, u Partizanu i dalje ne mogu da sakriju ljutnju posle čudnih odluka disciplinskih organa ABA lige, a posle incidenata u Podgorici.

sportske.net
sportske.net

Povezane vesti

Iako smo pre desetak dana u ''Morači'' videli sve i svašta od strane domaćih navijača - i brojne uvrede na račun Duška Vujoševića i Saše Pavlovića, i bacanje svinjskih bubrega na teren i udaranje kapitena Partizana Dragana Milosavljevića, podgorička Budućnost je prošla sa novčanom kaznom od 15.400 evra, dok će crno-beli zbog izjava trenera Vujoševića posle meča morati da plate 6.000 evra?!

Ovakva odluka je naišla na oštre reakcije u Partizanu, a sportski direktor Dragan Todorić smatra da neko na ovaj nečin želi da ponizi najtrofejniji košarkaški klub na ovim prostorima i u ABA ligi.

''Tužno i žalosno... Ispada da je neko nagrađen za incidente, dok smo mi, ako mogu tako da kažem, poniženi'', konstatuje Todorić u izjavi ''Novostima''.

Todorić takođe podseća i na situacije u kojima je Partizan oštećen tokom meča, kao kod trojke Rejnoldsa, kada je Planinić povukao mrežicu, pa na (ne)opravdano dosuđene tehničke greške zbog koškanja u poluvremenu, ili ''žmurenje'' sudija na pomenutu situaciju sa Milosavljevićem.

''Taj isti sudija koji to 'nije video', u beogradskom duelu je našeg navijača udaljio iz dvorane samo zbog prigovora. Kažem vam, Partizan je u celoj ovoj priči oštećen'', istakao je Todorić.

Bliže se polufinalni mečevi plej-ofa ABA lige, mečevi koji će odrediti dalju sudbinu Partizana, a zadatak je nikad teži - eliminisati veoma jaku ekipu Crvene zvezde Telekom, dominantnu u ligaškom delu sezone.

Todorić tvrdi da će Partizan, posle svih dešavanja tokom i posle meča u Podgorici, morati znatno bolje da se pripremi za ono što ga čeka u polufinalu plej-ofa.

''Nećemo sedetih skrštenih ruku. Sve što se desilo upozorava nas da moramo bolje da se pripremimo nego do sada. Izrečene kazne ne ulivaju nam optimizam, ali niko ne može da nam oduzme pravo na borbu''
, zaključio je Todorić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke